Mattamustaa keittiöön

Samalla hetkellä, kun miehen prätkä starttasi poikien reissulle Lappeenrantaan, lisäsin Länna Möbler sivustolla ostoskoriin Örsjö PJ70 mattamustan seinävalaisimen. Eikös se ole niin, että se joka paikalta poistuu, se päätösvaltansa menettää? Valaisin tulee uuden kodin keittiöön. Olimme aiemmin päätyneet toiseen vaihtoehtoon, mutta naisella on oikeus muuttaa mieltään. Tämä malli tuntui säätöominaisuuksien puolesta käytännöllisemmältä. Uskon myös, että mattamusta valaisin matsaa kivasti mattavalkeaan keittiöön. Olen varma, että mies ymmärtää.

kuva: Örsjö

Muutakin mattamustaa on keittiöön tulossa. Kaivoin viime viikolla jemmasta kaksi kappaletta Iittalan lahjakortteja. Sivuhuomautuksena voin todeta, että lahjakortit olivat Iittalan brandin mukaisesti tyylikkäitä, mattamustan ja valkoisen sävyttämiä kokonaisuuksia. Näin kauniit kortit sopisivat hyvin myös koulunsa päättävien ja muiden kesäjuhlijoiden lahjapöytää koristamaan.


Omat lahjakorttini vaihdoin Hackman Rotisser sarjan tuotteisiin. Näillä tuotteilla on miehen hyvä kokkailla uudessa keittiössä ;) Itse arvostan myös tuotteiden kaunista ulkonäköä. Keittiössä kokkausvuorot menevät yleensä siten, että allekirjoittanut säätää kauheassa kiireessä arkiruokaa ja mies fiilistelee vaativampien kokkausprojektien parissa viikonloppuisin. Näiden uusien keittovälineiden lisäksi meillä on kovassa käytössä valurautapannut ja -pata sekä perinteiset teräskattilat.Aamupäivällä ehdimme käymään raksalla. Saimme Presionin miehiltä kotitehtäväksi miettiä mm. seuraavia asioita: kuinka leveät paneelit saunaan laitetaan, millaiset nurkat saunaan tehdään, mihin valot asennetaan, mikä on lopullinen lauteiden ja paneeleiden sävy ... suunnilleen tässä vaiheessa listaa muistikapasiteettini sanoi piff.

Mietittävää ja päätettävää rakennusprojektin tiimoilta vielä riittää, mutta tänään vietän lasten kanssa laiskaa helatorstaita!

Mervi :)

Kommentit

  1. Mahtava ohjenuora tuo "joka paikalta poistuu, päätösvaltansa menettää". Näin olen itsekin yrittänyt kotosalla selittää. Mutta mahtavia hankintoja ja iso (hyvälaatuinen) kateus täällä kun te jo valitsette saunapaneeleja, ollapa itse niin pitkällä!

    Mukavaa helatorstain iltaa sinne!

    VastaaPoista
  2. Loppua kohden meinaa innostus laantua mitä päätöksiin tulee. Ihan kiva, että projekti on loppurutistusta vailla valmis. Tsemppiä rakentamiseen, se on ohi ennenkuin huomaatkaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit