Laatat seinään, purku, ja uudet tilalle.

Huomasin keskiviikkona, että työmaalla oli melko paljon laastin tahrimia laattoja ja suihkutilassa laastijämiä seinässä. Selvittelin asiaa ja paljastui, että suihkutilan laatoitus oli purettu pois laattojen värivaihtelujen takia. Laattatoimittajan erään oli eksynyt muutama laatikollinen 30x60 Micronia eri poltosta. Näiden laattojen väri oli huomattavasti tummempi.

Presionin työnjohtaja oli huomannut tapahtuneen ja tehnyt purkupäätöksen meiltä kyselemättä sekä sopinut asian Laattapisteen kanssa. Nyt kyseinen tila on jo laatoitettu uudelleen oikean sarjan laatoilla. Tummempia laattoja löytyi tarkemman tarkastuksen yhteydessä myös yläkerrasta. Alla olevista kuvista näkyy, kuinka juuri valmistunut kylppärin seinä ja lattia onkin taas hieman vaiheessa. Kiitokset nopeasta reagoinnista ja asioiden hoitamisesta Presionille ja Laattapisteelle.Uusintalaatoituksen lisäksi uuttakin oli tehty. Eteisen lattia oli laatoitettu loppuviikon aikana. Työn tulosta ei päästy vielä ihailemaan suojamuoveista johtuen. Alakerran vessaan oli asennettu WC-istuimen koneisto.
Keittiön seinää oli valmisteltu laatoitusta varten, ja laatat oli toimitettu työmaalle. Hauska nähdä, millainen tuosta tulee. Suunnitelmassa näkyvä seinävalaisin on edelleen hankkimatta, mutta se ei ole nyt kaikista kiireisimmästä päästä.

Ensi viikolla pitäisi taas tapahtua paljon, vaikka onkin vajaa viikko. Muuttopäivä lähenee vauhdilla, enää neljä viikkoa odotusta jäljellä!Kommentit

 1. Keittiöstä tulee upea! Haluaisin laittaa meidän keittiön ison sein laatalle, samoin eteisen seinät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taannoinen 10x10 postauksesi vahvisti uskoani ratkaisua kohtaan ;)

   Poista
 2. Blogissani on teidän blogillenne tunnustus (13.5.) :)!

  VastaaPoista
 3. Kauniita laattoja ja iiiiihanat isot ikkunat. Enää neljä viikkoa muuttoon, wau! Tsemppiä viimeisiin viikkoihin.

  VastaaPoista
 4. Mitä vesieriste tykkää siitä, että laatat revitään siitä irti?
  Voiko sitä lisätä vain johonkin tiettyyn kohtaan?

  Onko teillä oma itse palkkaamanne valvoja?

  Kiitos :)

  -Kiinnostunut-

  VastaaPoista
 5. Minä ajattelin heti, että olisin ehdottomasti halunnut itse tietää tuollaisesta toimenpiteestä. Vesieriste todellakin menee tuollaisessa tilanteessa useimmiten rikki. Lisäksi olisin vatiunut nähdä ko kohdan uudestaan vesieristettynä.

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista Hannalle ja Retrolle sekä tunnustuksista -I-:lle ja Hertalle!

  Tattista myös anonyymien kommenteille. Alla tarkemmin:

  Ensimmäiselle anonyymille: Vesieriste ei tykkää laattojen irroittamisesta, se pitää korjata ja tarkastaa uudelleen. Siveltävän eristyksen paikkaaminen samalla aineella on yleisesti hyväksytty toimenpide.

  Toiselle anonyymille: Itse en ole pahoillani siitä, että ammattilaiset tarttuvat korjaaviin toimenpiteisiin välittömästi, kun tiedän heidän tietävän mitä tekevät ja luotan tekijöihin kaikin puolin. Toki kaikesta pitää jäädä dokumentoitu aineisto tulevaisuuden varalle.

  Aurinkoisia kevätpäiviä,

  T:Petri

  VastaaPoista
 8. Voi ihastus! Tulee upea ja voin tuntea ton uuden tuoksun nenässä ;)

  VastaaPoista
 9. Meidän blogissa on teille tunnustus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit