Joulun sävyjä keittiössä

Nappasin aamulla, kesken aamiaishärdellin, muutaman kuvan keittiöstä. Pöydän alla ollut Ikean mustavalkoinen raitamatto on saanut väistyä talven ja joulun tieltä. Tilalle on tuotu värikäs villamatto, sekin Ikean tuotantoa. Tällä pikku muutoksella keittiöön tuli mielestäni ihanan lämmin ja jouluinen tunnelma.

Mahtavaa Halloween viikonloppua kaikille!

-Mervi

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitti. Matto näyttää taas ihan uudelta, kun on hetken ollut pois käytöstä.

   Poista
 2. Tuo kyllä lämpöä! Tosiaankin vuodenaikaan sopiva kokonaisuus.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Ei ollut iso muutos, mutta yllättävän merkittävä tunnelman luomisessa.

   Poista
 3. Täytyisi ehkä joskus poiketa ikeassa,meinaa missaa tällaiset mageet löydöt sieltä. Wau mikä matto,sellaista vanhan ajan fiilistä. Sopii kivasti moderniiin,mutta myös voisi sopia meidän vanhojen lankkulattioiden kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Antta, matto sopisi varmasti kivasti teidän lankkulattioiden kaveriksi. Matto on useamman vuoden vanha, enkä tiedä kuuluuko se vielä Ikean valikoimiin. Yleisesti ottaen tykkään Ikean villamatoista, eikä ne ole hinnalla pilattuja. Aiemmin, kun meillä oli koira, niin matot tahtoivat olla "kertakäyttökamaa", enkä oikein vieläkään osaa niihin investoida.

   Poista
 4. Matto tuo kyllä kotoisan ja lämpöisen tunnelman.

  Ihanat nuo keittiön kaapistot ja valaisin. Taustana 10x10 laatta ruutuladontana?
  Pitää kaivella blogista lisätietoja tuosta teidän keittiöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiön 10x10 valkoiset mattalaatat on ladottu puskuun. Sauman väri on vaalea, koska halusimme välttää liiallisen retroilun ja säilyttää modernin yleisilmeen. Laatoitettu seinä on ollut helppo pitää puhtaana ja laatoitus rajaa avokeittiön omaksi alueeksi. Näissä kuvissa valo on valitettavasti niin surkea, että seinästä ei saa mitään selvää :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit