DIY - Purkitettu talvimaisema

Surffaillessani Fancyn sivuilla silmiini osui alapuolella oleva kuva. Tällainen jouluaskartelu olisi helppo toteuttaa kotona. Tämä passaa myös perheisiin, jossa on pieniä lapsia tai lemmikkejä. Lasin takana oleva maisema on sopivasti suojassa tahmatassujen kosketuksilta ja kosteiden kuonojen nuuskutuksilta;) Pölyjen pyyhkiminenkin asetelman päältä käy kuin leikki.


-Mervi :)

ps. purkki on myynnissä Fancy:n sivuilla hintaan 40 USD!

Kommentit

 1. Moikka, oikein kiva blogi teillä ja ihana koti. Niin mun makuun. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvä idea, niin simppeli ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tytär olisi halunnut heti alkaa toteuttamaan :)

   Poista
 3. Onpa ihana. Tämän vois pistää toteutukseen :-)

  VastaaPoista
 4. olen bloginne vakilukija. tykkään kovasti tyylistänne. meillä on nyt ajankohtaista parketin valinta ja voi mahoton paikka, kun on vaikeaa. meillä on harkinnassa kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on teillä oleva Timberwisen Cream. Onko se classic-mallistosta? me harkitaan rustic-mallisena, mutta värinä tuo cream. Teidän kuvissa näyttää vaalemmalta kuin mallipala meillä. Halutaan vaalea lattia ja mietityttää onko se tarpeeksi vaalea. Timberwisella antarktis on valkoisempi, mutta onko se liian valkoinen...
  Kysynkin, että oletteko olleet tyytyväisiä parkettiinne? Vieläkö valitsisitte saman? Onko luonnossa kuinka vaalea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja erittäin mukavaa, että jätit kommentin! Tiedän, parketin valinta on todella aikaa vievää hommaa. Se on myös tosi tärkeä päätös, koska se vaikuttaa mitä suurimmassa määrin kodin yleisilmeeseen. Uskoisin meidän parketin olevan Classic mallistosta. Lattia on vaalea, mutta ei valkoinen. Halusimme lattiassa olevan hieman lämpöä, joten emme päätyneet aivan valkoiseen vaihtoehtoon. Vielä emme ole päätöstämme katuneet :)

   Poista
 5. Kiitos vastauksesta! Taidamme nyt päätyä teidän parkettiin :)
  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä Emma. Jos haluat nähdä lisää kuvia meidän parketista, niin laita "Hae tästä blogista" kenttään hakusanaksi parketti, niin saat lisää kuvia parketista eri tiloissa ja asennusvaiheessa.

   Poista
 6. Hyvä vinkki, kiitos!
  Kovasti olen kuvianne katsonut. Kaupat jo lyötiin lukkoon, sillä varauksella että vielä voi perua jos tekee sen pian ;-)
  Mua vielä mietityttää, että onko parketti kuitenkin jossain valossa keltainen? Ei saisi olla ;)

  -Emma

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit