Tiistain sisustusajatuksia

Viikot vierivät ohi työkiireiden ja arjen pyörityksen merkeissä. Blogiakin ehdin päivittämään nykyään lähinnä viikonloppuisin. Miehenkään postausten määrän kehitys ei ole kasvava trendi. Tässä vaiheessa mies varmaan kertoisi panostavansa juttujen laatuun, eikä määrään. Toisaalta, jos on työmatkalla Budapestissa menettää automaattisesti oikeuden kommentoida vaimon postauksia. ;)

Vaikka blogin puolella viikolla hieman hiljaisempaa onkin, niin se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kotiin liittyviä uusia ajatuksia, ilonaiheita ja ideoita syntyisi pitkin viikkoa.

Tänään esimerkiksi iloitsin siististä työtasosta:


Illalla pohdin olohuoneen mattoa ja sen sopimattomuutta tilaan sen jälkeen, kun vaihdoin keittiön ruokailuryhmän alle joulunpunaisen maton.


Näiden lisäksi olen pyöritellyt mielessäni takkaan liittyviä ajatuksia, sellainenhan meiltä puuttuu edelleen olohuoneen ja keittiön välimaastosta.

Mukavaa iltaa kaikille lukijoille, uusille ja vanhoille!

-Mervi

ps. vastailen blogiin tulleisiin kysymyksiin viimeistään viikonloppuna. Kiitos kaikille kommenteista, puumerkkinne tuovat iloa syksyn synkkyyteen.

Kommentit

 1. Ihanat kuvat! Teillä on todellakin hyvin kaunista! Viihtyisin teillä varmasti mainiosti. :)

  Teiltä varmaan löytyy paljon kauniita astioitakin joita olisi tosi mukava nähdä. Siksi tälläinen haaste: http://omavalkoinenkoti.blogspot.fi/2012/11/rakkaat-astiat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cinnabaria, minäkin viihtyisin teillä :) Kiitos myös haasteesta!

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen, eli teillä on kyllä niin kaunista, ettei tuolla etes huomaa yhden takan puuttumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Olisihan se takka ihana lämmöntuoja, mutta onpahan nyt jotain mitä odottaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit