Isän lahjat ja projektit

Isäinpäivä meni flunssaa sairastaessa, mutta muuten mukavasti. Lapset olivat askarrelleet taas hienot lahjat. Tyttäreltäni sain norsun, jonka voi kiinnittää otuksen kylkeen implantoidulla pyykkipojalla haluamaansa kohteeseen, tai sitten pyykkipoikaan voi kiinnittää vaikkapa tärkeitä papereita. Lahjan tekijää harmitti, että koulun varastoista ei löytynyt tarpeeksi suurta silmää, mutta ei tuo minun mielestäni ole mitenkään epäsuhtainen.Poika oli tehnyt isälleen lahjakortin. Saan valita kolme suoritetta seuraavista:
- Tyhjennän/täytän astianpesukoneen
- Vien roskat
- Imuroin talon
- Laitan musiikit
Ei tarvitse olla kovin kummoinen mentalisti päätelläkseen lapsen laatimasta listasta, mitkä tehtävät kuuluvat meidän perheessa isälle.Rakkaalta vaimoltani sain lahjaksi jo pari viikkoa sitten Makitan epäkeskohiomakoneen. Olen toki ilahtunut lahjasta, mutta en voi olla ajattelematta, että olikohan lahjan antajalla myös omat intressit mielessä. Autotallissa jököttää nimittäin rouvan perintökaappi entisöintiä odottaen. Vanha vitriini on vuosien varrella maalattu näköjään kolmeen kertaan, joten hiottavaa riittää.
Tulin jossain kohtaa laittaneeksi yhden lavan alle varastosta löytyneet pyörät. En vielä tuunausta tehdessäni tiennyt mitä tuolla "siirtolavalla" teen, mutta nyt se on osoittautunut erittäin käteväksi raskasta kaappia siirrellessä.Hiomahommissa tuppaa tulemaan pölyä, ja toki tallissa pitää muutenkin olla kunnon siivousvälineet. Löysin eilen Hong Kongista erittäin autotalliuskottavan kuiva- ja märkäimurin 50 eurolla. Hyvin pelittää. Ääni on sen verran kova, että vaatii melkein kuulosuojaimet, mutta ei haittaa, tallissa saa olla mölyä.Kommentit

  1. Mahtava imuri!! Ja kivat isäinpäivä jutut, ne on aina parhaita! <3 Mukavaa tätä viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Siellä on ollut todella mukava isänpäivä :) Miten niin vaimolla joku oma intressi mukana lahjaostossa... ;D;D Eräs tuttavani osti vaimolleen tämän syntymäpäivänä komeat vanteet autoon *virn*. Enää enää muista miten vaimo muisti miestään mutta jotenkin oli tietynlainen "koston henki" voimassa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit