Kysymyksiä viikon varrelta

Miksi
....lapset sairastuvat aina silloin, kun mies on työmatkalla?
....en opi ennakoimaan talven tuloa, vaan olen aina viimeisten joukossa hankkimassa lasten talvivaatteita? Vaatii hitosti luovuutta kehitellä toimivia asukokonaisuuksia kauden jämämalleista ja saada lapset vakuuttuneiksi äidin tekemistä ratkaisuista.
....koulusta tulee niin paljon erilaisia tiedotteita ja täytettäviä lippuja ja lappuja? Kuka ne kaikki pystyy sisäistämään?
....mun lempitakeista aina putoaa nappi?
....mä söin lounaaksi burgerin, vaikka yritän pudottaa painoa?
....K-Supermarketin kahviossa istuu aina samat ihmiset?
....mä en pysty viemään vaatehuoneen suunnittelua loppuun?
....olen taantunut kyselyikäiseksi?


Kuva on viikon takaa. Palailen blogiin tulleisiin kommentteihin viikonloppuna. Nyt ajattelin ottaa lasin glögiä ja uppoutua kirjaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Mervi :)

Kommentit

 1. Ihan hyviä kysymyksiä, ei tartte stressata kyselyiästä :) Mä tulin ilmoittautumaan, täällä seuraillaan vielä vaikka vähän nihkeää on viime aikoina ollut. Penteleen Bloglovinin sähköposti-ilmoitussysteemi ei ole pelannut ja olen ollut mahdottoman huono menemään Blogloviniin varta vasten blogeja lukemaan. Sähköposti-ilmoitus päivittyneestä blogista on paljon kätevämpi mulle, kun on sata hommaa muutenkin koneella samanaikaisesti ja sähköpostia nyt tulee kuitenkin seurailtua hyvinkin tiiviisti. Huh, mikä selitys :D Mut täällä ollaan!

  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
 2. Ne lippu laput saisi kyllä jäädä vähemmälle minunkin kohdallani. Ja vuoden paras äiti palkinto jää saamatta jo sen takia että unohdan aina palauttaa ne ajallaan. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhässä ollaan myös täällä palautusten suhteen. No, meissä on varmasti muita hyviä piirteitä, vaikkei vuoden paras äiti palkintoa päästäkään pokkaamaan :D

   Poista
 3. Tutun kuuloisia kysymyksiä…
  Olen toivottoman huono päiväkodin ja koulujen lappujen kanssa.
  Ihanaa että en ole yksin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistukea löytyy tältä suunnalta varmasti!

   Poista
 4. On kyllä niin kaunista teillä. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit