Vanhat valokuvat

Vanhat valokuvat ovat kivoja. Kaksi vuotta sitten, suunnilleen näihin aikoihin, meidän olohuoneen pöydällä oli tällainen asetelma. Kuva on näpsäisty kännykällä ja laatu on huono, mutta puutteista huolimatta kuva tuo elävästi mieleeni edelliseen asuntoon ja jouluun liittyviä muistoja.


Vanhoja kuvia selailemalla huomaa helposti, kuinka kodin tyyli on muuttunut vuosien saatossa. Tämän kuvan aikoihin meillä taisi olla meneillään maalaisromanttinen kausi :)

-Mervi


Kommentit

 1. Itselleni ainakin tulee välillä vanhoja kotikuvia katsellessa mieleen, että mitähän ihmettä mullakin on päässä liikkunut! Niin ne tyylit muuttuu ja kasvaa. Toivon mukaan itsellä parempaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samanlaisia ajatuskuvioita käydään läpi myös täällä. Pitää muistaa kuvata paljon, jotta on sitten vanhana mitä päivitellä.

   Poista
 2. Minä sanoisin tähän että kuvasta päätellen kaunista ja tunnelmallista on ollut. Ja tyyli myös ihana.

  VastaaPoista
 3. Ihana tyyli tuokin. Olen laiska kommentoimaan, mutta lueskelen kyllä mitä olet postaillut. By the way, Osaatko suositella hyvää työvalaisinta tytön huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Terhi! Tytön huoneeseen harkitsisin BoConceptin Work työvalaisinta. Värejäkin löytyy useita: http://www.boconcept.fi/poytavalaisimet.aspx?ID=84726&imageid=7059.
   Myös Ikean mallit Antifoni, Aröd ja Tertial vaikuttavat kivoilta ja kukkaroystävällisiltä vaihtoehdoilta:http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=Valaisimet&category=products&color=harmaa

   Poista
 4. Heitin teitä haasteella, mikäli joulunalus kiireiltä ehditte.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit