Tiukkojen aamujen pelastajat

Tänään oli taas yksi niistä aamuista jolloin aikataulut venyvät ja paukkuvat. Kun tulee hoppu, niin silloin ei auta muu kuin heittää tukka ponnarille, sujahtaa mekkoon, korvata silmämeikki kakkuloilla, ehostaa huulet värillisellä huulivoiteella/huulikiillolla ja napata mukaan take away latte. Loppupäivän sitten toivotkin ettet törmää tuttuihin tai joudu osallistumaan yllätyspalavereihin.

  Asu: Mekko/Cos, Vyö/Kougioumtzogloun veljesten nahkakauppa Kamiron, Rhodos,  Laukku/LV, tennarit/Camper

Tällaista menoa tänään, huomenna kutsuu Tampere.

Terkuin,

Mervi :)

Kommentit

 1. No eipä uskoisi kiireaamuksi sun lookin vuoksi. Hyvältä näyttää! Mekko on ihana! Olen innostunut tummansinisen ja konjakinruskean yhdistelmästä ihan hirveästi tänä keväänä. :)

  Niin ja hei pyytäisin kylään kun kerta huudeille tuut, mutta huomiseksi on jo menoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on paras reissuvaate ja kiireaamujen asu.Tummansininen ja konjakki on myös mun lemppareita. Tuun sitten ens kerralla käymään, ilmottelen täällä blogissa hyvissä ajoin ;D

   Poista
 2. Sä olet niin sirpsakkana menossa, että ihan oon kade, jos toi on sun bad day.
  Toi on nimittäin mun normiaamu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumunen kuva ei taida kertoa koko totuutta, mutta kiitos kauniista sanoistasi Image <3

   Poista
 3. Ihana mekko :) Mulla on aina mukamas niin kiire että ehdin panostaa tukkaan hainhampaan verran. Säälittävää. Kadehtien katon toisten upeita lettikampauksia. Pitäis mennä helppo-& nopea kampauskurssille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ponnari on suurin piirtein ainoa kampaus, jonka osaan tehdä ja usein se takaraivollani nähdäänkin keikkumassa. Olisi kiva osata väkertää jotain muutakin nopeaa ja näyttävää kampausta.

   Poista
 4. Kyllä noilla menisi mihin tahansa yllätyspalaveriin! Mä olen joskus vahingossa (en siis katsonut aamulla kalenterista päivän menoja ollenkaan) haastatellut tyyppejä Converseissa ja villatakissa, ei ihan tarkoituksenmukaista työnantajamielikuvan rakentamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogikuviesi perusteella voin todeta, että sä olet aina tyylikäs!!! Olet varmasti eduksi työnantajalle asussa kuin asussa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit