Sadepäivän piristäjät

Väriä harmaaseen lauantaipäivään tuo uusi, helteisistä kesäpäivistä muistuttava, kynsilakkasävy. Tämä sävy kuuluu tyttären "meikkipussukkaan", mutta pakkohan tuota on äidinkin testata. Iltapäivällä piipahdetaan koko perheen voimin hakemassa inspiraatiota pihasuunnitteluun kevätmessuilta. Sää ainakin on mitä parhain messuiluun.kivaa lauantaita,

Mervi

Kommentit

 1. Täälläkin sama sävyt kynsilakassa ja pihainspiraatiota etsitään:)

  VastaaPoista
 2. Ihana olkkarikuva taas kerran!! :)
  Minun on pitänyt pidempään kysyä kokemuksianne keittiön corian -tasostanne. Mitä te olette tykänneet? Täysin huoletonhan se ei ole.. Onko vielä tullut naarmua tai pinttymää? Tasohan vaatii tarvittaessa hiontaa (jolloin sen saa taas uuden veroiseksi), osaatko arvioida onkohan käsittelylle millä vuosivälillä tarvetta?
  Tämä taso on harkintalistalla nimenomaan valkoisena :) Kovasti kiinnostaisi kokemukset, ja se, onko tason "vaaliminen" liian työlästä?
  Kiitos jos vastaatte!
  -e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa e, ja kiitos palautteesta! Laitoitpas vaikeita kysymyksiä ;) Tykkään todella paljon corianin ulkonäöstä ja tunnusta. Tasoon ei ole vielä tullut naarmuja tai pinttymiä. Meillä pyyhitään aika tehokkaasti näkyvät tahrat pois, eikä tasoon ole koskaan jäänyt mitään imeytymään. PInta on tosiaan hiottavissa kuten totesit. Olemme kohta asuneet vuoden, eikä tarvetta hionnalle ole vielä näkyvissä. "Onko tason vaaliminen liian työlästä" on hankala kysymys. Olemme mieheni kanssa melkoisia "hinkkaajia" ja siisteyttä rakastavia. Tason siistinä pito ei ole meidän mielestä ollut liian työlästä, mutta jollekin toiselle se saattaisi olla. Jos päättäisin tason materiaalia nyt, valitsisin edelleen samoin. Meillä on kaksi lasta, jotka toimivat keittiössä välillä ihan yksinään, eivätkä he ainakaan toistaiseksi ole saaneet aikaan pahempaa tuhoa ;)

   Poista
 3. Kiitos vastauksestasi kovasti, lamppuhullu!!! :-D

  VastaaPoista
 4. Ja e lisää tarkennuksen vielä että taso on harkintalistalla pappalaan. Ü Itsellämme on valkoinen kvartsitaso ja halusin saada vertailevia kokemuksia pappalan porukalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti epämääräisestä selostuksesta oli jotain apua :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit