Kulutettu denim

Se taisi olla kahdeksankymmentä lukua, kun edellisen kerran puin farkkutakin ylleni. Tänään, pitkä farkkutakiton jakso tuli tiensä päähän. Poikkesin eilen Garcia Jeans:n mallikappale myynnissä ja törmäsin siellä kapealinjaiseen, kulutettuun takkiin. Yhtäkkiä tuo nuoruudestani muistuttava vaatekappale tuntui hyvälle ajatukselle ja hinnankin ollessa kohdallaan, päätin poimia sen ostoskoriin. Takki on tulevan syksyn mallistoa.

Päivän vastoinkäymiset tuntuivat hieman siedettävämmiltä, kun saatoin kääriytyä pehmoisen takin sisään. Viimeiset harmistuksen rippeet karisivat töiden jälkeen lenkkipolulla.
Kuten alimmasta kuvasta näkyy, Tolix jakkarat ovat siirtyneet sängyn vierestä vaatehuoneeseen. Uusi yöpöytä suunnitelma on olemassa, sillä tilasin jotain FDS:n alesta. Pakkohan se oli, kun halvalla sai ;) Hullut Päivät sen sijaan skippaan suosiolla.

Voikaa hyvin,

Mervi

Kommentit

 1. Tosi hyvännäköinen farkkutakki! Vielä viime vuonna farkkutakki muistutti musta liikaa menneistä vuosikymmenistä, mutta nyt sellainen on jo kesää varten hankittuna. Niin se mieli muuttuu:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna, mieli muuttuu ja tietyt trendit palaavat kerta toisensa jälkeen :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu sinulla. Farkkutakki on varmasti tämän kevään must- juttuja. Mistä olet löytänyt tuon hameen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna kiitti! Hame tai oikeastaan paitamekko on Part Two:n mallistosta vuodelta yks ja kaks.

   Poista
 3. Ai sä kävit siellä ystävämyynnissä! Mä pohdin lounaalle juostessani että ehtisinkö piipahtamaan sielläkin, mutta Himiksen patojen ääressä sitten unohdin koko jutun. Kivan farkkurotsin löysit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli helposti saatavilla, kun duuni sijaitsee samassa rakennuksessa :) Niillä on kuukauden päästä uusi myynti.

   Poista
 4. Ihana takki. Yritin tänään etsiä farkkuja juuri tuollaisesta värimaailmasta, mutta vielä on jatkettava.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit