Ihana valo


Valo tekee hyvää. Aivan upea lauantai. Aurinkoisen siivouspäivän ainoa huono puoli on se, että silmä huomaa helpommin Pepen tassun jäljet ja muut tahrat, mutta en valita. Kotitöiden jälkeen Petri, tytär ja Pepe lähtivät kuskaamaan pojan treeneihin. Itse aikoivat viettää odotteluajan ulkosalla keväästä nauttien ja uutta cruiseria sekä kuvauskalustoa testaillen.Petri pyysi kertomaan, että tämän videon tuotannossa ei vielä keskitytty taiteellisen lopputulokseen vaan kalustoon tutustumiseen ja ehjänä pysymiseen. Sillä välin kun muu perhe oli poissa, ulkoilutin minäkin itseäni keväisen juoksulenkin merkeissä.

Ihanan valoisaa viikonlopun jatkoa,

Mervi

Kommentit

 1. Samat ovat olleet puuhat - siis siivouspuuhat :I ja tänään se tuntui jotenkin eri kivalta- ehkä juuri alkavan kevään ansiosta. Pakko kysyä noista teidän rullaverhoista .. ovatko nämä ne, joista näkyy läpi, mutta aurinko ei silti porota sisälle ?? joskus eräässä ohjelmassa oli ja ihastuin..jopa mustista näkyi läpi. . . Minkähän merkkiset tai mistä niitä saa ? kiitos jo etukäteen :) mukavaa lauantai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anne, kyseessä on screen kaihtimet, jotka blokkaavat kuumuuden ja päästävät valon läpi. Googlaamalla screen kaihtimet saat lisätietoa tuotteista ja löydät lähimmän toimittajan. Valoisaa kevättä :)

   Poista
 2. Myös valkoinen pyörällinen taso näyttää kivalta. Kenen valmistajan ja mikä malli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen taso on Ikean Bestå lipasto. Tasoja on kaksi peräkkäin ja lipastojen alla on Ikeasta hankitut pyörät :)

   Poista
 3. Täällä hyvinkin samanlainen ohjelma ollut. Pitkän ja pimeän talven jälkeen aurinko tuntuu niin hyvältä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit