Tyylikästä ja käytännöllistä säilytystä


Katselin Youtubesta videota amerikkalaisesta kodinhengettärestä, joka oli organisoinut kotinsa kaikki tilat säntilliseen järjestykseen keittiön kuivakaapeista lähtien autotallin työkaluhyllyihin asti. Videon lopussa, kun kodin kaikki tilat hulppeine ratkaisuineen oli esitelty olin jo kateudesta vihreä. Niin paljon kuin järjestystä rakastankin, en koskaan pystyisi itse samaan. Sen kuitenkin oivalsin, että onnistuneen organisoinnin ja järjestyksen pohjalla ovat toimivat ja harkitut säilytysratkaisut.


Meidän kodissa haasteellisin paikka säilytyksen kannalta on näkösällä oleva vaatehuone ns. walk-in closet. Vaatehuoneen siistinä pitäminen aiheuttaa ajoittain harmaita hiuksia. Voidaankin sanoa, että Orthex SmartStrore Basket -säilytyskorit tulivat vaatehuoneen kevätsiivouksen aikaan apuun kuin tilauksesta. Tämä blogiyhteistyö osui ja upposi. Vaatehuoneessa korit kaappaasivat sisäänsä asusteita, korurasioita ja kausivaatteita. Aikaisemmin avonaisissa koreissa pölyttyneet artikkelit ovat nyt suojassa vaatehuoneen ilmeeseen hyvin sopivien valkoisten korien uumenissa. Korien bambukannet sinetöivät kauniin säilytyskokonaisuuden.

SmartStore Basket -korit edustavat pohjoismaista tuotantoa ja suunnittelua, designista vastaa suomalainen Pentagon Design. Selkeälinjaiset korit sopivat mielestäni erityisen hyvin ratkaisemaan skandinaavisten kotien säilytysongelmia. Kolmessa eri koossa saatavilla olevia koreja myyvät mm. Anttila, Kodin1, Prisma, Citymarket ja Bauhaus.

Smart Store Basket -korien avulla tila kuin tila järjestyy toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Korien hintakaan ei rasita kukkaroa liikaa ja mahdollistaa näin suurienkin tilojen kuntoon laittamisen järkevällä budjetilla. Näitä kauniita ja käytännöllisiä tuotteita kehtaa esitellä tarpeen vaatiessa vaikkapa amerikkalaiselle kotigurulle.

Terkuin, Mervi


Yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Orthex

Kommentit

 1. Kiitos, sopipas hyvin tämän päivän työprojektin aiheeseen! Kauniita bokseja ja kiva, että noihin saa myös noi etiketit!

  VastaaPoista
 2. Kauniit laatikot! Ja kyllä tuolta olisi mukava päivän asu valita :)

  VastaaPoista
 3. Olette varmaan miettineet tilaan liukuovea, joten kiinnostaisi tietää, miksette ole sellaista halunneet? Meillä on lähes vastaava ratkaisu liukuovella.

  VastaaPoista
 4. Voi, täälläkin ihaillaan järjestystä muttei itse onnistuta siinä. Mistä sitä tavaraa onkin kertynyt niin paljon..?

  VastaaPoista
 5. Ihanan siisti vaatehuone. Tuosta voin vain haaveilla!

  VastaaPoista
 6. Oi miten siistiä! Tuollaiset korit ois hyvät.

  VastaaPoista
 7. Oi miten siistiä! Tuollaiset korit ois hyvät.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit