Denim sininen makuuhuone & maaliarvontaVau. Vaikka itse sanonkin. Kannatti tarttua Tikkurilan yhteistyöhön ja suostutella mies maalauspuuhiin. Kotimme on ollut muutamaa kohtalaisen maltillista tehosteseinää lukuunottamatta vaalea, mutta makkarin osalta tehtiin nyt täyskäännös. Olemme molemmat suhtautuneet melko varovaisesti vahvoja sävyjä kohtaan ja meidän vanhempien makuuhuoneen maalaaminen tummansiniseksi jännitti hieman, mutta turhaan.

Maalasimme makkarista kaksi seinää, lopputulos on kuin sinistä samettia. Meidän mielestä jollain tapaa rauhoittavan oloinen, ja korostaa hyvin puun sekä valkoisen sävyjä. Lasten mielestä tila näyttää nyt paljon modernimmalta. Sinisen sävy on Tikkurilan Color Now 2016 -värikartasta valittu N429 Denim.  Projekti nipisti yhden päivän pääsiäisestä, ihan kohtalainen investointi lopputulokseen nähden. Tarkempi kuvaus maalauksen työvaiheista löytyy Tikkurilan sivuilta.

Jos haluat itsekin lähteä toteuttamaan kodin ilmeen kevätpäivitystä, voit osallistua Tikkurilan kilpailuun kommentoimalla tätä postausta. Kerro blogin kommenttikentässä, mitä haluaisit maalata kotonasi seuraavaksi. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan Tikkurilan 100 euron maalilahjakortti. Osallistumisaikaa on viikko, eli jätäthän kommenttisi 14.4. mennessä, arvonta suoritetaan 15.4. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät tämän linkin takaa.

t. Mervi

Yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Tikkurila

Kommentit

 1. Ihan heti keksi parikin kohdetta: keittiöön rouhea "betoniseinä" ja yhden makkarin maalaus valkoiseksi.

  VastaaPoista
 2. Olohuoneen seinät kaipaisivat jotain väriä valkoisen tilalle.

  VastaaPoista
 3. Meillä on eteisprojekti kesken. Odottamassa on portaiden maalaus ja portaikon seinien maalaus. Ja koska tila yhdistyy yläkerran aulatilaan, jossa myös senät kaipaavat maalia. Myös aulan katto on vielö maalaamatta; kaikki muut talon katot on maalattu vuosia sitten.

  VastaaPoista
 4. Nyt et usko mutta suunnittelemme olohuoneen maalaamista tummansiniseksi! Jopa vielä tummemmaksi kuin tuo teidän makkari :)

  VastaaPoista
 5. Olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin ja maalaushommat ovat erittäin ajankohtaiset! Esim. vauvan huoneeseen täytyisi löytää kauniit sävyt ��.

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän u p e a !
  Oma makkari näyttää ihan nukkavierulta just nyt... ☺️

  VastaaPoista
 7. Koko yläkerta kaipaa kovasti maalia pintaansa. :)

  VastaaPoista
 8. Wau, onpa mahtava seinäväri! Meillä olisi projektina seuraavaksi eteisen oven maalaus.

  VastaaPoista
 9. Lapset ovat kasvaneet ja lastenhuoneet kaipaavat uutta pintaa...
  SoileK

  VastaaPoista
 10. Maalilla olisi tarvetta mökkisaunan remontissa.
  merja.ruotsalainen@kuopio.fi

  VastaaPoista
 11. Kaunis lopputulos. Ite en oo sinisen ystävä, mutta farkunsininen näyttää kivalta seinässänne. Vaatteissa oikeastaan farkunsininen ja hento vaaleansininen ok :).
  Tytön huoneen remontti alkamassa ja sinne tarttee ison pöntön maalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vielä...sähköposti osoite piti jättää elikkäs paivi.salmi10@gmail.com

   Poista
 12. Tykkään kovasti teidän maakuuhuoneen uudesta ilmeestä. Itsellä haavelistalla myös makuuhuoneen uudistusta. Eli maalaamisesta se alkaisi. Hyvää kevättä! :)

  VastaaPoista
 13. Meidän on aika muuttaa omasta huoneesta lasten vanhaan leikkihuoneeseen ja luovuttaa lapsille omat huoneet, eli ainakin ensiksi se leikkihuoneen seinät maalauksen alle!
  lauramannermaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Kaunis huone! Vaikka itse en ole sinisen ystävä, niin tuo näyttää kyllä tosi hyvältä sävyltä. Meillä on oma makkarimme myös tumma, siellä on kaksi isointa seinää ihan rehdisti mustia. Isot ikkunat antaa kuitenkin päivällä valoa, mutta yöllä huone on kivan pimeä, hyvin nukuttaa :-)
  Seuraavaksi pitäisi maalata ulkorakennukseen tehty työhuone ja varasto. Varsinkin työhuoneeseen pitäisi saada oikein inspiroiva tunnelma!

  VastaaPoista
 15. Rakennusprojekti on vielä kesken, mutta suunnitelmissa on maalata juurikin makuuhuone petrolin siniseksi ☺️

  VastaaPoista
 16. Minä maalaisin keittiön ja eteisen seinät. Mahtava väri tuo tummansininen käy tosi hienosti teille.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Talonrakennus meneillän ja juuri tuollaisesta sinisestä makkarista haaveillaan :) Tosi kaunis lopputulos teillä!

  VastaaPoista
 18. Olen haaveillut pitkään sinisestä/tumman harmaasta makkarin seinästä.Ootte muuten mun uusi lemppariblogi. Olen seurannut modernia puutaloa instan puolella jo hyvän aikaa,mutta nyt vasta lueskelin blogianne ihan ajan kanssa. Hauskasti kirjoitettu ja kaunis blogi!
  elinah-90@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mä en kestä! Sama väri on meillä makkarissa maalitönkässä odottamassa :D Mutta maalattavaa talossa riittää. Pojan huoneen maali vielä päättämättä :)

  VastaaPoista
 20. Äärimmäisen kaunis ja ajattomuutta henkivä sinisen sävy. Silmä lepää arkena ja pyhänä. Hihat kääritään meillä seuraavaksi olohuoneen ja siihen avoimesti yhdistyvän takkahuoneen maalaukseen. outi.ojamo@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Vau, upea väri! Itsellä uutta maalia kaipaisi lähes koko koti, mutta lastenhuoneet varmaan pääsevät käsittelyyn ensimmäisenä.

  VastaaPoista
 22. Rohkea! Pihakatos kaipaisi maalia. T. Ruut

  VastaaPoista
 23. Voi ei, kun kiva! Mulla odottaa kaappi maalausta juuri tuolla Tikkurilan Denimillä, mutta ajattelin sekoittaa siihen tipan tai kaks mustaa, jotta tulee vähän tummempi lopputulos - ja sopii meidän makuuhuoneen tapettiin paremmin :) En malttaisi odottaa, mutta kohta kohta...

  Osallistun kilpailuun! Maalauskohteina; yläkerran seinät, olohuoneen seinät, portaat, lastenhuoneen kaappi - ja tietysti nyt ensimmäisenä meidän makuuhuoneen kaappi :) Ai niin, meinasin unohtaa ihan kokonaan talon ulkomaalauksen... Sekin hirvitys edessä vielä.

  VastaaPoista
 24. Makuuhuoneenne näyttää kivalta.

  Itse maalaisin yläkerranaulan, pelit ja leikit kun ovat jättäneet omat jälkensä seiniin. Joten, mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 25. Eteisen seinät kaipaisivat kohennusta, samoin rappusten seinät, kymmenessä vuodessa valkoinen on muuttunut ihan joksikin muuksi... Mutta ehkä ihan ensimmäiseksi maalaisin kuitenkin meidän makkarin seinän tai takkahuoneen seinän... Eli kohteita löytyisi...

  VastaaPoista
 26. Lastenhuoneesta haluaisin yhden seinön maalata. Hommaa hidastaa se, etten osaa päättää, haluanko minttua vai petroolia. Ja nyt kyllä tuo denimkin houkuttas, ihan huikee väri! Ehkä pitäs sitte maalata vaikka työhuonekin, kun värejä alkaa löytyä liikaa..

  VastaaPoista
 27. Hienolta näyttää! Maalaisin meillä usean huoneen seiniä saadakseni jotakin särmää huoneisiin ;) Erityisesti makuuhuone, vauvan ja pojan huoneet kaipaisivat eloa ja väriä :)

  VastaaPoista
 28. Hienolta näyttää! Maalaisin meillä usean huoneen seiniä saadakseni jotakin särmää huoneisiin ;) Erityisesti makuuhuone, vauvan ja pojan huoneet kaipaisivat eloa ja väriä :)

  VastaaPoista
 29. Onkin todella hyvän värinen seinä!

  Seuraavaksi meillä maalataan yläkerran parvekkeen kaide. Voitin tai en. :-)

  Poletti

  VastaaPoista
 30. Oho, vau! Rohkea!
  Meillä on seuraavana vuorossa ulkomaalausta; seinät + sokkeli... Miksei sisällekin uutta ilmettä mutta etsin vielä "sitä oikeaa" sävyä, jota jaksaisi katsella pitempäänkin!

  VastaaPoista
 31. Kivalta näyttää! Täälläkin makuuhuonepostaus työn alla :) Eteisen yksi seinä kaipaa väriä ja myös teini on toivonut väriä seinään eli kohteita riittää.

  VastaaPoista
 32. No nyt on kyllä upea muutos ja ihanat siniset seinät. =D
  Meillä myös makuuhuone tulee saamaan seiniin sinisen sävyn kunhan tästä kevätkiireiltä ennätän tarttua teltan varteen. Työhuone koki kalusteuudistuksen ja nyt seinät kyllä huutavat vielä uutta maalia. Molempien huoneiden uudet sävyt löytyvät juuri näistä Tikkurilan Color Now 2016 sävyistä.

  VastaaPoista
 33. meillä olisi aprikin vaihtoehtoa seinäksi mitä maalata. Pukeutumishuoneen yksi seinä kaipaisi jotain väriä ja myös pienen käytävän seinä kaipaa väriä. joten käyttöön todellakin tulisi tuo lahjakortti :)

  VastaaPoista
 34. Vau, upea sävy! Haluaisin muutaman tehosteseinän maalata meidän makkariin ja ehkä myös keittiöön:) -ellu.

  VastaaPoista
 35. Airiina
  Makuuhuoneen seinät ja katto, haluaisin siniset seinät myös.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 36. Lahjakortilla saisi olohuoneessa (ilman lahjakorttivoittoakin) tehtävään pintaremppaan siro2 pohjamaalit ja harmony pinta. Näillä on juuri uusittu makuuhuoneita meillä, ja oltu tyytyväisiä :) Hyvännäköinen tuli teillä makkarista.
  heli_niemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Vanha kaappi kaipaisi tuunausta

  VastaaPoista
 38. Vanha kaappi kaipaisi tuunausta

  VastaaPoista
 39. Makuuhuoneemme "toimistonurkkaus" vaatisi kipeästi maalia. Pari seinää on ollut nyt puolisen vuotta maalitta joten homma saataisiin viimein päätökseen :)

  VastaaPoista
 40. Aivan ihana sävy! Olen ihan surkea tapetoimaan, mutta telan ja pensselin kanssa viihdyn. Seuraavaksi haluaisin maalata keittiön vanhan puulattian ja vintin katon.

  VastaaPoista
 41. Olemme muuttamassa ja uudesta kodista löytyy paljonkin maalattavia pintoja. Lasten huoneiden seinistä voisi aloittaa ensimmäiseksi. (hanna.k.mattila@gmail.com)

  VastaaPoista
 42. Makuuhuoneessamme on hirveät "lokinpaska"-tapetit, joten niiden tilalle olisi ihana saada kaunis maalipinta!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Koko kämppä on juuri käyty läpi, mutta vessan voisin vielä maalata.
  - Heli S.

  VastaaPoista
 44. Rippijuhlat edessä heinäkuussa ja lastenhuone kaipaa muutosta teinipojan huoneeksi. -koilis-

  VastaaPoista
 45. Hennajenniina
  Meillä olisi paljonkin maalattavaa, eli lipasto ja eteinen, eteisen maali alkaa olla aika kärsineen oloinen, kaunis väri antaisi uuden ilmeen koko sisääntulolle.

  VastaaPoista
 46. Kaunis ja rauhoittava sininen sävy! Kyllä muutti makkarin ilmeen täysin. Meillä on kaksi erillistä projektia, jotka ovat odottaneet inspistä: entiset lastenhuoneet on nyt lasten poismuutettua vierashuoneena ja toinen on oma työhuoneeni - olen suunnitellut, että molemmista maalataan yksi seinä jollain värillä. Ja makkari on toinen projekti, siihen olemme suunnitelleet tummaa sävyä, joka tekisi pimentävän efektin. Siellä haasteena on vanha tiiliseinä, johon sävyn pitäisi myös sopia hyvin. Nyt ovat kaikki talomme seinät valkoisia. Tikkurilan värikarttaa on jo teipattu muutamaan kertaan seiniin virittämään insipiraatiota ;o)

  VastaaPoista
 47. Makee makkari, niin kiva! Meillä olis maalausta vaille saunan eteistila/huone...olisi kiva saada ideaa ja maaleja kokeiluun, väri toisi oivan säväyksen muuten vaaleaan tilaan.
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 48. Meillä on rakennusprojekti siinä vaiheessa että seuraavaksi maalataan seinät, maalari maalaa makkarin petrooliksi, muut huoneet tulevat valkoisiksi ja lisäksi tehosteseinä tapetteja. Meille itselle jää maalattavaksi autokatos ja sen kimppuun pitäisikin käydä heti kun säät sallivat.

  VastaaPoista
 49. Tv-huoneen maalausta olemme suunnitelleet ja alustavasti värejäkin miettineet.
  -JennaJe, jenna.joki-erkkila(at)outlook.com

  VastaaPoista
 50. Hitsi, onpas kivan näköinen makkari teillä!

  Meillä on kodinhoitohuoneen laajennus odottamassa uutta lattiapintaa, seinän maalaus sekä kaappien uusiminen. Tämä on nyt se number one,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 51. Olohuoneen 1 seinä pitäis maalata mustaksi ja tytön huoneen seinät päivittää isomman tytön huoneeksi.

  VastaaPoista
 52. Pieni pinkkiseinä oranssin kaapin taa.

  VastaaPoista
 53. Makkari olisi kyllä kiva maalata. Pari seinää vaikka tummanharmaaksi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 54. Onpa kaunis sininen. Kokemuksesta tiedän että sen OIKEAN sinisen sävyn tai minkä tahansa juuri tiettyyn tilaan sopivan sävyn löytäminen on vaikeaa...
  Meidän olohuone kaipaisi sitä oikeaa sävyä tehosteseinälle. Nykyinen harmahtavan ruskea on ihan turhan pliisu.

  VastaaPoista
 55. Ihanan sininen lopputulos! Itselläni olisi tarkoitus maalailla tänä kesänä mökin ulkopintaa. Projekti, joka jäi sateisen kesän takia viime vuonna tekemättä. Mutta nyt siis tänä kesänä sitäkin suuremmalla innolla maalaamaan!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 56. Maalattavaa kyllä löytyisi... vaikka yläkerran aulaa voisi päivittää uudella sävyllä tai vain sutia uutta valkoista kerrosta ympäri taloa. :) elisakin83@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Makuuhuone olisi meilläkin suunnitelmissa maalata.

  VastaaPoista
 58. Meillä on suunnitteilla maalata olohuoneen yksi seinistä jollakin tehostevärillä. Melko uusi talo ja valkoisia seiniä on jo katseltu tarpeeksi kauan. :)

  VastaaPoista
 59. Vasta ostamani Hangon vapaa-ajankodin seinät pääsevät seuraavaksi käsittelyyn!

  VastaaPoista
 60. Makkarin haluaisin maalata uusiksi ja samoin myös eteinen kaipaisi päivitystä ja piristystä.
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Tytön huoneen ja olohuoneen yhdeltä seinältä pitäisi poistaa tapetti ja maalata ne.

  VastaaPoista
 62. Vau!

  Uuden kodin vanhempien makuuhuone kaipaisi piristävää maalipintaa.

  VastaaPoista
 63. Onpa tosi hyvä sävy tuo sininen, aivan eri kuin 90-luvun alussa hailakat siniset! :).
  Maalisuti voisi meillä heilua lasten eteisessä, alkaisi olla aika päivittää väriskaalaa.

  VastaaPoista
 64. Eteisen seinä kaipaisi maalia sekä pari kalustetta huutaa myös päivitystä.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 65. Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla haluaisin maalata isäni tekemän kenkälaatikon.

  VastaaPoista
 66. Todella mahtava väri! Meilläkin makuuhuone kaipaisi jotain muuta, kuin bling bling-tapettia...

  VastaaPoista
 67. On syvä ja sielukas väri. Tuo varmaan sinisen unen kuten laulussa. Minä maalaisin uuden kodin keittiöön tehosteseinän. Mukana siis!

  VastaaPoista
 68. Ihana sinisen sävy, todella nappi valinta! Meillä kuopuksen huonetta aletaan valmistelemaan ja sinne tarvittaisiin maalia seiniin.

  VastaaPoista
 69. Tytär on odottanut jo reilun vuoden, että hänen huoneeseensa maalattaisiin tehosteseinä. Lahjakortilla tämä projekti saisi kummasti potkua! :)

  VastaaPoista
 70. Todennäköisesti makuuhuoneen seinät. Myös kalusteita pitäisi maalata. Mukana arvonnassa. / jani.koskinen83@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Upea huone. Meillä kokonaisen kodin maalausprojekti; suunnitelmissa makkariin sinistä, lastenhuoneeseen minttua ja muuten harmaan sävyjä.

  VastaaPoista
 72. Maalia tarvittaisiin meillä kalusteisiin sekä ehkäpä myös työhuoneen seiniin..

  VastaaPoista
 73. Upea, seesteinen makkari! Meillä maalataan seuraavaksi talon ulkovuori. Mukana arvonnassa siis.
  Sari M.

  VastaaPoista
 74. Ihana sininen. Minulla on päivitys vuorossa tyttären huone, vähän uutta tapettia ja maalusta se tietää. Mukana arvonnassa.
  Keväisin terveisin Maikki*

  VastaaPoista
 75. Kuisti olis vuorossa seuraavaksi!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Kuisti olis vuorossa seuraavaksi!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Ihanan näköinen tuli teidän makuuhuoneesta! Itselläni olisi tarkoitus maalata muutama vanha huonekalu: Ihana vanha keinutuoli sekä vanha kaappi. Ne tulevat uuteen kotiin ❤
  nella.malin@hotmail.fi

  VastaaPoista
 78. Huikean näköinen makuuhuone! Taidan näyttää nämä kuvat miehellenikin, joka niin epäilevästi myöskin suhtautuu väreihin seinissä. Kaikki on vielä tällä hetkellä valkoisia ja minä niin kovasti haluaisin jotain väriäkin, varsinkin makuuhuoneeseen. Tulis kyllä voitto oikeaan osoitteeseen ;)

  VastaaPoista
 79. Tulipa hieno lopputulos! Meillä makuuhuoneen yksi seinä kaipaisi uudistusta, ja olohuoneesta tekisi mieli maalata kaikki seinät!

  VastaaPoista
 80. Maalausjonossa tv-huone, eteinen ja portaikko. Ainakin :)

  VastaaPoista
 81. Nuoremman tyttären huoneen seinä. Tuli maalatessa valittua liian vaalea väri. Nyt toivoisin olevani rohkeampi.

  VastaaPoista
 82. Makuuhuone kaipaa meilläkin maalia.

  Päivi J

  VastaaPoista
 83. Makuuhuoneen ilmettä voisi muuttaa maalaamalla seinät uudella värillä. Tuo sininen väri on kyllä herkku!
  Sarkku

  VastaaPoista
 84. Molemmat lastenhuoneet saisivat uuden tehosteseinän. :) -Anu
  (markkanen.anu@gmail.com)

  VastaaPoista
 85. Osallistun arvontaan. Jonkin sortin struktuurinen tehosteseinä olisi mukava puuhastella eteiseen ja ruukuillekin tahtoisin taiteilla uutta erilaista pintaa.

  niina-a(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Mulle kävi niin, et ostin uuden sohvan, joka ei sovi seiniin, eli maalausprojekti on pakko toteuttaa...hyvä syy toki saada mies maalaushommiin :)

  VastaaPoista
 87. Todella onnistunut makuuhuoneen väritys ☺. Itse vaihtaisin väriä seuraavaksi leivinuuni/hella kompleksiin. ailaruntti@fastmail.net

  VastaaPoista
 88. Todella onnistunut makuuhuoneen väritys ☺. Itse vaihtaisin väriä seuraavaksi leivinuuni/hella kompleksiin. ailaruntti@fastmail.net

  VastaaPoista
 89. Eteinen kaipaisi uutta väriä pintaan.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 90. Katto kaipaisi maalia! Kaunis makkari teillä.

  VastaaPoista
 91. Eteisen seinät kaipaisi uutta maalia, mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Tulipas ihan eri tavalla tunnelmaa makkariinne! Peukku! :) Kyllä olisi kiva maalata myös oma makkari tummemmaksi. Samoin tuvan keskellä oleva sileä valkoinen takka kaipaa jotain kivaa sävyä ja pintaan. elisakristiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Työhuoneesta olisi tarkoitus poistaa ällötapetti ja maalata seinät. Ehkäpä yhtä rohkeasti kuin te.

  VastaaPoista
 94. On kyllä rohkea ja hieno! Minä myös haluaisin meidän makkarin valkoiset seinät TUMMAKSI, mutta miehen mukaan saaminen vaatii (jälleen) hieman lisätyötä...

  anellein@live.com

  VastaaPoista
 95. Meidän pikkuvessan seinät kaipaavat kovasti uutta maalia pintaansa. Innolla mukana arvonnassa siis :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Useampia maalattavia kohteita sekä keskeneräisessä kodissa että tuunattavissa kalusteissa...
  ~katti

  VastaaPoista
 97. Hieno väri! Meillä on alakerrassa käytävä, johon on vaikea valita väriä, koska ei saisi olla pimeä, mutta myöskään lika ei saisi näkyä.
  anrikau@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Keittiö ja kodari odottavat maalausta. sanameris (a) luukku.com

  VastaaPoista
 99. Meilläkin on makuuhuoneen yhden seinän maalaus tulossa. Sinistä mietin. Teidän väri valinta on upea!

  Lastenhuoneen kaksi seinää maalattu, loput huomenna. Vähän jännittää vaalean värin sävy, violetti on ainakin hieno!

  Pahin on edessä, meinaan olohuoneen tehosteseinä. En ole keksinyt mitään...

  -sari

  VastaaPoista
 100. Aivan upea väri tuo sininen. Tekesi mieli maalata omakin makuuhuone, mutta seuraaksi voisi maalata eteisen seinät.
  - Maikukka
  http://starbox.fi/myotatuulenmaki

  VastaaPoista
 101. Yläkerran katto pitäisi saada vaaleaksi :)
  -Pia T.

  VastaaPoista
 102. Mukana arvonnassa! Maalaisin uutta väriä seinille. :)
  Anna-Mari K.

  VastaaPoista
 103. Sattuipa sopivasti: juuri googlailin ideoita meidän makkariin suunniteltuun siniseen seinään/seinäpariin ja tämä osui silmään. Upean näköinen! Ei yhtään helpota maalauskuumetta. Vielä kun osuisi tuo lahjakortti kohdalle niin olis varmaan ensi viikonloppuna jo maalit seinässä!

  VastaaPoista
 104. Minä tahdon maalata keittiötä! Hirsiseinä menee pellavaöljymaalilla, kaapinovet on jo käsitelty Helmi-kalustemaalilla - Tikkurilan lahjakorttia käyttäisin muihin seinäpintoihin.
  s-posti: selina.aaltonen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 105. Takan vieressä oleva tiiliseinä kaipaisi maalia ja moni muukin paikka ;))

  VastaaPoista
 106. Eteinen on menossa maalitelan alle ihan näillä hetkillä ja heti perään seuraavina olisi alakerran leikkihuone, yläkerran makkarit, olohuoneen rumasti paikattu seinä... Kyllä lahjakortille olisi nyt käyttöä.

  VastaaPoista
 107. Ihana makkari! Uudet maalit kelpaisi myös meidän makkariin, uudistaisin sen oikein mielelläni. :)

  Terv. Veera

  VastaaPoista
 108. Ihana sininen! Maalaisin molemmat makuuhuoneet.

  AnnikaH

  VastaaPoista
 109. Talon ulkomaalaus odottaa. Sisällä mooonta seinää kaipaa maalia. Mukana kivassa arvonnassa siis��.

  VastaaPoista
 110. Olemme asuneet talossamme nyt yhdeksän vuotta ja monikin seinä kaipaisi piristystä ja uudistusta. Pienet lapset ovat jättäneet merkkinsä seiniin 😊

  VastaaPoista
 111. Tulipa seinästänne magea.
  Uusi kotimme kaipaisi kipeästi sisäseiniinsä maalia. Ihastuin Tikkurilan Deco Grey värikartan sävyihin - ja niitä tullaan näkemään meillä.
  Mukana intopiukeena arvonnassa :)
  sanna(at)sisustuscoco.fi

  VastaaPoista
 112. Tuli kaunis makuuhuone :)Eteinen ja saunan pukkari kaipaisivat päivitystä maalauksen merkeissä. Mukana arvonnassa.JaanaH

  VastaaPoista
 113. Uudiskohteen pintamaalaus alkamassa, joten maalattavaa riittään. Myös denim-seinää tulossa.

  VastaaPoista
 114. Uudiskohteen pintamaalaus alkamassa, joten maalattavaa riittään. Myös denim-seinää tulossa. jm.tervo@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Olisi ihana maalata juuri muuttamamme omakotitalon seinät.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 116. Talon ulkoseinät pitäisi maalata, sillä maalauksesta alkaa olemaan 10 vuotta :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 117. Kohta seitsemän vuotta ollaan asuttu tässä torpassa. Tarkoitus oli maalata heti muutettuamme olohuoneesta ja makuuhuoneesta entisten asukkaiden naulan reiät piiloon. On vielä tekemättä��. Toivottavasti homma hoituisi ensi kesän aikana. Liikaa on noita maalin värivaihtoehtojakin olemassa, on siis vaikeaa valita. Terv. Tanja

  VastaaPoista
 118. Onko arvonta jo ratkennut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, arvonta on ratkennut ja Tikkurilalta ollaan oltu voittajaan yhteydessä. Aurinkoista kesää!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit