Puuterinen kylpyhuone


Yläkerran kylpyhuonetta hallitsee maanläheiset, hiekkaan taittuvat sävyt. Kylppäri on tunnelmaltaan pehmeä ja mattapintaiset laatat tekevät ilmeestä rauhallisen. Marimekon pieni Flower maljakko luo tilaan aavistuksen puuterisen vaikutelman.

Kiireisten aamutoimien jälkeen vaikutelma harvoin säilyy näin harmonisena ja sitä puuteriakin on saattanut pöllähdellä sinne tänne. Onneksi kylppäri antaa anteeksi, onhan se selvinnyt särkyneistä kynsilakkapulloista ja muista pienemmistä kömmähdyksistä.

T. Mervi

Kommentit

 1. Ihana kylppäri! Just sellaiset värit ja materiaalit, joihin ei varmasti kovin helpolla kyllästy.
  Mun suurin sisustushaave on se, että saisin lomailla pari viikkoa jossain ja sillä aikaa joku ois rempannut meidän kylppärin. Mä vihaan sitä niin syvästi, mutta remontointi vaatii melkoista järjestelyä, kun tila on yläkerrassa ja muuta mahdollisuutta peseytymiseen ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Olemme joskus remontoineet kerrostaloasunnon kylppärin ja samalla hoitaneet vastasyntynyttä vauvaa ilman pesutiloja. Se ei todellakaan ollut kivaa tai helppoa :) Haaveilu on ihanaa!

   Poista
 2. Hei, mistä löytyisi tuollainen ihana marmorilevy, joka sulla on pikkutavaroiden alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut tuon joskus Åhlénsilta. Ihan vastaavaa en nyt nopeasti löytänyt, mutta edullisia marmorituotteita myy mm.
   Lagerhaus:http://www.lagerhaus.com/searchresults?pagesize=20&searchstring=marmor
   myös Granitista löytyy marmoritarjottimia:https://fi.granit.com/search.html?Search_Text=marmor

   Poista
 3. Voi miten kaunis, jotenkin niinhempeä, olematta sitä kuitenkaan liikaa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis. Ja onnistunut makkarin muutos teillä. En osallistu arvontaan kun meillä on maaleja tällä hetkellä yli oman tarpeen. Pitäisi päästä niistäkin eroon. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Teillä alkaakin olemaan taloprojekti hyvällä mallilla :) Aurinkoista kevättä ja viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit