Viikon huiput ja pohjat


Useissa blogeissa on hauskoja, tietyin väliajoin toistuvia postaussarjoja. Aiheesta inspiroituneena ajattelimme tuoda jotain toistuvaa teemaa meidänkin blogiin. Teemaksi valikoitui modernin puutalon huiput ja pohjat.  Tässäpä ensimmäisen viikon poiminnat!

Pohjat:
 • Tyttö meni bussilla tennishallille, koska vanhemmat olivat kommunikoineet huonosti tarjolla olleen kuljetusvaihtoehdon. Lopputuloksena turha bussireissu hänelle ja turha hätäily Petrille.
 • Tyttö unohtui tennishallille puoleksitoista tunniksi vanhempien huonon  keskinäisen kommunikoinnin vuoksi. Naama on sentään jo sen verran tuttu, että sai kahviosta välipalaa velaksi.
 • Flunssa vei voimat molemmilta vanhemmilta, mutta onneksi on jo taittumaan päin.
 • Pepellä oli perjantaina masu pipi, ja parit löysät tuli lattialle. Huh.
Huiput:
 • Pepe on niin taitava, että jos aistii ruikulin tulevan, hakeutuu kylppäriin kakkimaan hän.
 • Tanskan Suurlähettiläs lähestyi kutsulla. Sitä tuntee itsensä heti paremmaksi ihmiseksi, kun kutsu alkaa sanoilla Arvoisat Mervi ja Petri...
 • Lämmin kevätaurinko omalla terassilla ja grillin tuoksu!

Kohti flunssatonta uutta viikkoa, 

Mervi & Petri

Kommentit

 1. Joskus tuo kommunikointi vaan on hankalaa :D

  Koiran masupipi on kyllä melkoista ja se haju, yäk. Kiva kuitenkin, että Pepe on oppinut käymään kylppärissä, helpottaa kummasti siivoamista.

  Upea kutsu!

  VastaaPoista
 2. Meillä kans monta tilannetta tullut tuon kommunikoinnin takia. Joskus naurettu vatta kipeäski, mutta on sitä joskus ollut itkukin lähellä. Yleensä ekana raivo ja sen jälkeen voinut jo nauraakki tapahtuneelle :).

  VastaaPoista
 3. Kerran muistan lapsen jääneen tarhaan, hakematta. Soittivat joskus vartin yli 5 että mahtaako joku olla tulossa hakemaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit