Suunnitelmat uusiksi


Touhukas tyttäremme jaksoi vielä leipoa sämpylöitä perjantain päätteeksi. Niitä napostelemalla on mukava aloittaa lauantai. Täytyy vain katsoa, ettei tule syötyä kaikkia ennen kuin leipuri itse herää. Hän tapaa nukkua viikonloppuna hieman pidempään, ennen kymmentä on turha odottaa herääväksi, yksitoistakin on siinä ja siinä.

Oli vähän ajatuksissa aloittaa pihatyöt tänä viikonloppuna, mutta sääennuste teki lykkäämispäätöksen helpoksi. Palataan tuohon sitten viikon päästä, toivottavasti paremmissa keleissä. Huomenna voisi pyörähtää Tapanilan suunnalla. Talomme rakentanut Presion ja kalustepuolta nikkaroinut Mittapuu pitävät ovet avoinna Tapanila -päivän kunniaksi yhdessä naapurin sisustusliike Mosa Interiorsin kanssa. Voisi sopia Presionin kanssa lopputarkastustöistä. Kaupunki oli sitä mieltä, että pari kaidetta pitäisi vielä asentaa, että menee tämä talo tarkastuksesta läpi.

Rentoa viikonloppua pienestä takatalven tunnelmasta huolimatta.

Mervi & Petri

Kommentit

 1. Voi miten ihanat kuvat :) Rentoa sunnuntaita teille

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Täälläkin äkillinen talvi lykkäsi pihasuunnitelmia, onneksi en ehtinyt istuttaa vielä basilikaa multaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, piti siirtää viikolla eteenpäin kasvitilausta. Ei tuossa räntäsateessa oikein hotsita pihahommia tehdä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit