Valkovuokkoja ja tekohymyjä


Petri kirjoitteli aiemmin viime viikon tiukoista aikatauluista. Viikko oli itseasiassa niin kiireinen, että perinteisesti viikonloppuun kuuluva kukkapuska jäi kaiken häsläämisen keskellä kauppaan. Paikkasimme tilanteen Pepen kanssa sunnuntaiaamun lenkillä. Pepen nuuskutellessa heräävän luonnon ihmeitä ja muita mielenkiintoisia hajuja, kyyristelin minä puiden siimeksessä valkovuokkomeren keskellä. Valkovuokkokimpun lisäksi poimin lenkiltä mukaan muutaman ilmeikkään oksan. 


Lauantaina tartuin kameraan ja päätin ottaa jälkikasvusta ikimuistoisia potretteja. Muutaman nopeasti napatun kuvan jälkeen intoni laantui mallien tylyyn palautteeseen: "Äiti, lopeta se kuvaaminen, me ei jakseta tätä tekohymyä."


Meillä kuvaaminen tuntuu onnistuvan parhaiten ilman kummempaa suunnittelua tai poseeraamista. Tässä kuvassa on menossa tyttären ja Pepen villi leikki. Tyttö istuu pyörivässä Swan -tuolissa, Pepen etutassut ovat tuolilla ja takatassut polkevat vimmatusti lattiaa saaden tuolin pyörimään vinhasti ympäri. Tämä nyt ei varsinaisesti ole sallittu leikki, mutta kovin hauskaa näkyy kummallakin olevan.

Pepe on innokkaasti mukana kaikissa lasten peleissä ja touhuissa. Tässä instavideossa koiruus näyttää kuinka siltä sujuu pääpeli ilmapallolla.


Iloa viikkoon, Mervi

Kommentit

 1. Onpas äitinsä näköinen tyttö :)

  Meilläkin parhaimmat kuvat saa kyllä extempore-tyyliin. Varsinkaan teineiltä ei enää irtoa oikein edes tekohymyjä... Pepe on kyllä huippu! Nauroinkin sitä ilmapallopeliä viikonloppuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepe luulee varmaan olevansa samanlainen pieni poika kuin nahkaveljensä :)

   Poista
 2. Oi, olet löytänyt jo valkovuokkoja! Tuo tekohymy jutttu kuulosti niin tutulta. No, ehkä nuo tilannekuvat on kivempi, hymyilyttää ainakin aidosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on kuvien ottaminen ilman marmatusta ;) Täällä valkovuokot kukoistavat, toivottavasti viikonlopun räntä/rae -kuurot eivät tee tuhojaan niiden suhteen.

   Poista
 3. Kaunis tuo ensimmäinen kuva tytöstä, mahtava kuvakulma! Ja totta, todella on äidin näköinen :) - koirulekin niin söpöliini.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit