Huolestunut nainen


"Miksi nainen on niin huolestunut?", kysyin. "Naisilla on syitä olla huolestunut." Gallerian henkilökunta ei osannut vastata tarkemmin. "Tuollainen huolestunut nainen seinälle?", jatkoin. "Ehkä hän on huolestunut teidänkin puolesta, niin teidän ei tarvitse murehtia", vastasi gallerian nainen.

Kuutti Lavonen, jos joskus päädyt todennäköisyyksien vastaisesti lukemaan tämän tekstin, niin voisitko kertoa, että miksi olohuoneeseemme muuttanut nainen, Selene, on niin huolestunut?

Itse epäilen, että hän on kolhinut mieheltään lainaamansa auton ostoskeskuksen parkkipaikalla, eikä tiedä vielä kuinka siitä kertoisi.

Petri

Kommentit

 1. Hei Petri ja Mervi,

  Löysin blogiinne vasta tällä viikolla sattumalta googlaillessani Normann Copenhagenin Norm 69:ä (kiitos Petrille huikeasta kokoamistarinasta, miehelleni en sitä kyllä uskalla näyttää kuin vasta oman kuusysimme kotiuduttua ;) ), ja jäin samantien totaalisen koukkuun teksteihinne. Jossain vaiheessa tajusin, että talonnehan vieläpä sijaitsee jokapäiväisen koiranulkoilutusreittini varrella - tänäänkin aamulla kävelin ohi. Jestas, miten pieni maailma!

  Asumme tosiaan Kökkelissä tällä hetkellä, mutta loppuvuodesta pääsemme muuttamaan Saunalahteen ensimmäiseen ihka omaan kotiimme. Sisustusinto on kova ja muun muassa teidän bloginne kautta olen saanut vaikka mitä kivoja ideoita. Rakastuin mm. tuohon teidän sohvapöytäänne ja sattuipa olemaan vieläpä ensimmäinen pöytä, jonka myös mieheni kelpuuttaisi, vau! Budjetin riittävyydestä ko. pöytään tosin täytyy vielä hieman keskustella. Kaikki mahdolliset vinkit kirstunvartijana toimivan miehen pään kääntämiseksi otetaan ilomielin vastaan!

  Seuraavaksi kysyisin teiltä neuvoa Espoon/pk-seudun sisustuskaupoista. Mitä täällä on ja minne kannattaa ehdottomasti suunnata? Jos matskua riittää ihan omaksi postauksekseen, niin olisi superhienoa, mutta perus luettelo sisältäen putiikin nimen + sijainnin vastauksena tähän kommenttiin kelpaa myös vallan mainiosti.

  Kiitos jo etukäteen ja rapsutuksia Pepelle!

  Terkuin shelttiä ulkoiluttava naisihminen Kökkelistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpas hauska sattuma, maailma on tosiaan pieni :) Kiitos myös kivasta palautteesta! Helsingin keskustasta löytyy melko mukava kattaus eri tyyppisiä sisustuskauppoja, mutta tästä lähistöltä kannattaa käydä tsekkaamassa esim. seuraavat:
   -Kökkelin kesustassa Fair Home kts. http://fair.mycashflow.fi
   -Vepsäläisen päämyymälä Kehä III varrella.
   -Saunalahdessa Home Bazaar, http://www.homebazaar.fi
   -Kivenlahdessa: monday to sunday home, Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo
   -Haukilahdessa Mrs Jones, http://www.mrsjones.fi/shop/
   -Cobello myymälä ja outlet, http://www.cobello.fi/myymalat
   -Matinkylän Isosta Omenasta löytyy lähin Granit ja H&M Home

   Moikataan kun törmätään :)

   Poista
 2. Lukisin silmistä syvempää surua, lapsen menetystä tms. Mielenkiintoista tosiaan olisi tietää. Anyway, hyvä valinta! Olen Kuutti Lavonen -fani :)

  VastaaPoista
 3. Mä samaistun tuohon naiseen täysin. :D Naisilla on kuule syytä olla huolestunut. Minäkin olen muuten kolaroinut mieheni auton, mutta se oli pieni murhe loppuviimeksi. Pitää valmiiksi murehtia kaikkea mitä voi vielä sattua, sitä tuokin nainen tuossa varmaan murehtii. xD Terveisin Huolestunut Nainen :DDD

  VastaaPoista
 4. Minusta tuon nainen aivan selvästi jo valmiiksi huolestuneena katsoo tuota olohuoneen pientä pöytää. Koska se mies taas jättää siihen sukkansa tai lapset kaakaolasinsa, ja ihan kohta nuokin kukat ovat taas kuihtuneet.

  VastaaPoista
 5. Valitsin itselleni syntymäpäivälahjaksi Selenen ja huolestunut nainen on kohta myös kotonani. Selene, kuun jumalatar unohti pyytää rakkaalleen ikuista nuoruutta ja kyllä siitä sietääkin huolestua. Tässä lainattua tarinaa: Eräänä yönä Selene näki Endymionin kuun valossa tämän nukkuessa Latmos-vuorella ja rakastui tämän komeaan ulkonäköön. Selene ja Endymion tapailivat toisiaan joka yönä eräässä luolassa ja rakastelivat kuun valossa. Seurauksena oli 50 tyttären syntymä. Selene oli niin rakastunut Endymioniin, ettei kestänyt nähdä rakkaansa ikääntymistä, joten hän pyysi Zeusta antamaan Endymionille ikuisen elämän. Zeus suostui pyyntöön, mutta Selene ei muistanut pyytää Endymionille myös ikuista nuoruutta. Selene ei kestänyt katsoa Endymionin vanhenemista, joten eräänä yönä hän kosketti Endymionin silmiä kuun pisaroilla ja nukutti tämän ikuiseen uneen, jottei tämä vanhenisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit