Kesytön valo

De la lumiére sauvage III, Tiina Kivinen 2015

Kesytön valo, ehkä. En osaa ranskaa. Vaimon jupinasta päätelleen iltapäivän valo oli ainakin kesytön, kun hän koitti napsia lauantain kuvia. Tänään sentään oli valoa, mikä oli toki positiivinen juttu. Vähän ehti jo harmittamaan, että joko se kesä karkasi pois, mutta ei nyt sentään vielä. Mutta väistämättähän se hämärä on taas edessä, toivottavasti Tiinan teos tuo edes vähän lisää valoa. Taulu on vielä ripustamatta, koska sen alle tuleva kaluste ei ole selvillä.

Mervi etsii tuohon hyllyä, itse harkitsen miestilan uudelleen järjestelyä. Hyvällä mallillahan se nytkin on, mutta voisi siitä saada enemmänkin irti. Mutta odotellaan vielä inspiraatiota, ehkä syksymmällä sitten.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa,

Petri

Kommentit

 1. Taulu on kaunis, niin hempeä ja tunnelmallinen. Meillä kotona on haaveissa yhden maalauksen tilalle joku uusi taulu,mutta mihin entisen laittaisin. Siinä kun on tunnesidettä myös maalaajaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis taulu! Täytyy tutustua taiteilijan muihinkin töihin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat taideostokset teillä, tykkään molemmista taiteilijoistakin kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis taulu ja jotenkin on kyllä jokseenkin kivaa, kun valo on taas niin erilainen - juurikin kesytön. Vaikkakin kyllä aiheuttaa hieman harmaita hiuksia kuvatessa. Mutta kauniit valot ja varjot piirtyvät jälleen sisätiloihin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit