Pehmeämpi makuuhuone

Tati Console 120 / Tikkurila Mulperi / Tiina Kivinen, Galleria Bronda / Beni Ouarain, Sukhimatot

Eihän se ole loma eikä mikään ellei yksikään kodin seinä vaihda väriä. Kesäloman päätteeksi makuuhuoneemme sävy vaihtui denim sinisestä pehmeään mulperiin. Pablo Picasson sininen kausi kesti kolmisen vuotta, modernissa puutalossa kausi oli neljän kuukauden mittainen. Mies taitaa olla ihan oikeassa siinä, ettei meille uskalla tapetteja asentaa. Maaleja sen sijaan voin suositella lämpimästi kaikille muutoshaluisille. Koska tästä projektista käytiin poikkeuksellisen kova perheen sisäinen neuvottelu, jouduin hieman liennyttämään jälkeen päin. Löimme kättä päälle, että seuraavaksi priorisoidaan sitten huoltomaalauksia kaipaavat seinät ja järjestyksen saa päättää mies. Jouduin myös vakuuttamaan, että makkarin Fengshui paranee varmasti entisestään uuden värin myötä.

Maalauksen yhteydessä makuuhuoneesta siirrettiin musta lasivitriini tyttären huoneeseen ja tilaan vapautui sivupöydän mentävä aukko. Siihen pitäisi jotain keksiä. Haaveissa on ollut pitkään Tatin sivupöytä ja sehän tuohon sopisi oikein hyvin, mutta mietitään nyt vielä. Mattokin olisi kiva päivittää.  Se voisi olla esimerkiksi kuvassa oleva ajaton Beni Ouarain tai vaihtoehtoisesti tällainen suljetuista lenkeistä tehty ylellisen oloinen villamatto. Aamut alkaisivat varmasti lempeämmin pehmeällä matolla tassutellen. Kävimme loman lopussa Helsinkiläisessä Galleria Brondassa ja ihastuin siellä Tiina Kivisen töihin. Makuuhuoneen ilmeen viimeistelisi kauniisti ajaton grafiikka. Mies ihastui eniten Tiina Vainion kaivinkoneisiin, mutta minusta kaivinkone ei veisi Fengshuita ollenkaan oikeaan suuntaan?

Tällaisia makuuhuone haaveita täällä. Mitenkäs siellä, saako lähestyvä syksy sisustusinnon heräämään?

terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Kiva sävy tuo mulperi!
  Kyllä lähestyvä syksy saa sisustussormet syyhyämään. Eniten kaipaan nyt selkeyttä eli tavaran karsimista ja pehmeää värimaailmaa. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 2. Täällä kans maalausajatuksia.. tosin meillä siinä huoneessa punertava sävy on ollut jo melkein vuoden seinässä :D.

  VastaaPoista
 3. Herkullinen kollaasi, itseänikin pehmeät sävyt houkuttelevat nyt kovasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit