Syksyä ilmassa


Vaikka eletäänkin vielä virallisesti kesää on ilmassa syksyn tuntua. Olen ensimmäisten työviikkojen aikana pukeutunut säätä uhmaten mekkoihin ja yrittänyt näin epätoivoisesti pitää kiinni kesäfiiliksestä. Eräänä koleana ja sateisena aamuna jouduin taipumaan farkkuihin, mutta ne olivat yllättäen kutistuneet kesän aikana vaatehuoneessa. Nyt samaiset lempifarkut odottavat vaatehuoneen nurkassa taitavaa ompelijaa, joka häivyttäisi repeämän takataskun kohdalta.

Onhan syksyssä myös mukavia puolia. Punaviini, villasukat, kynttilät, takkatuli, pehmeät peitot ja samettiset tyynyt. Tummat ja tunnelmalliset illat, raikkaat aamut ja kasvien syksyinen väriloisto. Syksyllä on myös enemmän aikaa sisustelulle, itsensä hemmottelulle ja yhdessä kokkailulle. Tästä muistuikin mieleeni, että on aika laittaa kalenteriin rapujuhlat.

Syksyllä tekee mieli kokeilla jotain uutta. Blogissa tullaan syksyn aikana kokeilemaan uusia raaka-aineita ja arkiruokareseptejä, testataan syksyyn sopivia ihonhoitotuotteita, sekä katetaan ja sisustetaan kauden uutuuksilla. Kaikkea tätä siis luvassa syksyn aikana, mutta nyt kaadan itselleni lasin punaviiniä perjantain kunniaksi.


Mukavaa elokuista viikonloppua!

Mervi


Voit seurata modernin puutalon tapahtumia Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kuvat: Riina Salokangas

Kommentit

 1. Olen myös sinnitellyt, mutta sukat on ollut pakko kaivaa kaapista.
  Illan suunnitelmasi kuulostaa hyvältä ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa syyskuun ensimmäistä ja tunnelmallista syksyä! :)

   Poista
 2. Lasi punaviiniä ja uinahdus sohvalle olivat perjantain agenda täälläkin...

  Rentoa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit