Parasta pääsiäisessä

Kokonaisena grillattua sisäfilettä, parsaa ja grillattuja valkosipuliperunoita. Mies viritti eilen briketit hiiligrilliin ja pitkäperjantain ateria koostuikin grillin antimista. Tänään grillistä kannetaan pöytään kuulemma paholaisen kanaa. Tyttö kipaisi juuri lähikaupasta saippuakuplia grillaushetkeä varten. Miehen grillaillessa tyttö aikoo viihdyttää Pepeä kuplia puhaltelemalla. Saa nähdä millainen kärsimysnäytelmä terassilla nähdään Pepen säntäillessä kuplien perässä sinne tänne. Toivottavasti grilli pysyy pystyssä.


Parasta pääsiäisessä on ollut kevääseen kuuluva grillin tuoksu, yhteinen aika perheen kanssa ja päiväunet, joille voi vetäytyä halutessaan vaikka heti aamiaisen jälkeen. Päiväunien jälkeen kroppa huutaa kahvia ja makeaa. Varauduin pääsiäiseen aivan liian vähillä herkuilla, sillä kaikki makeat on jo syöty. Tuumailtiin tytön kanssa aamupäivällä, että pitää varmaan leipoa marjapiirakkaa jotta saadaan makeanhimo taltutettua. Huomenna mennään koko perhe yhdessä ulos syömään ettei ihan mökkihöperöidytä grilleinemme tänne kotiin.


Pääsiäisbreikki on innostanut tarttumaan kameraan ja kirjoittelemaan tiuhempaan myös blogia. Elämän keveys ja joutilaisuus ovat selkeästi polttoainetta bloggailulle.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa, Mervi

Kommentit

Suositut tekstit