Tervetuloa viikonloppu


Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Stella kodinhoitopalvelut

Mainio erikoistilanne oli viime perjantaina viikonlopun aluksi. Meillä oli käynyt Stellan siivooja. Ja pari viikkoa ennen siivoojaa, saman yrityksen ikkunan- ja terassinpesutiimi. Edellisestä ikkunanpesusta olikin aikaa pari vuotta. Muistan sen hyvin. Tulin kotiin parin päivän "kokousmatkalta", rehellisemmin sanottuna enemmänkin viihdepainotteiselta reissulta. Oli sen verran kova henkinen alennustila päällä, että päätin sovitella hukkaan huuhdottua paripäiväistä pesemällä ikkunat. No, kaksi vuotta on vähän liian pitkä väli tuohon hommaan, joten tuli ihan tarpeeseen. On myönnettävä, että ammattilaisen jälki oli omaan krapulaiseen suoritukseen verrattuna huikea. Aivan todella upeaa jälkeä. Samoin terassilla oli tehty hyvää työtä. Vihertämämään alkanut terassi näyttää nyt taas oikean väriseltä. Luulin, että se kasvaa jo sammalta, mutta ilmeisesti kyse olikin vain lehtipuista levinneestä mönjästä. Oli mitä oli, enää sitä ei ole.

Kylläpä haukotuttaa näin viikonloppuna

Mutta ihan mahtava juttu oli tämä siivoojankin vierailu. Tavallisesti hoidamme siivouksen itse, ja kuten on tullut aiemminkin kerrottua, eihän se joka lauantainen rutiini mikään viikon kohokohta ole. Välillä suorastaan hampaiden kiristelyä. Mutta nyt oli kiva aloittaa viikonloppu kunnolla siivotussa kodissa. Meidän oma siivoaminen on ammattilaiseen verrattuna matalan riman ylittämistä. Melkein nolotti, kun tarkisteli ammattilaisen jälkiä. Niin, voisihan ne nuo lattiakaivotkin vähän tarkemmin putsata. Juu, roskiskaappi näyttää myös sisältä kuin uudelta. Hups, makkarin Stringin ylinkin hylly on putsattu.

Hyvä tarkkailla puhtaiden ikkunoiden läpi
Ja taas, haukotus.

Kaikin puolin hyvää työtä, mikä ilahdutti, mutta kaikista eniten ilahdutti se, ettei tarvinnut tällä kertaa itse siivota. Mahtava juttu, ja sattui sopivasti juuri tälle viikonlopulle, kun lauantaina piti lähteä molempien aikuisten eri suuntiin kuskaamaan lapsia peleihin.

Stellan vierailun jälkeen pöydältä löytyi Balmuirin keittiöpyyhkeet ja kahvia. Kiitos!

Kiitokset Stellalle tästä palvelupaketista. Näiden linkkien takaa löytyy lisätietoa Stellan Ikkunanpesupalvelusta, terassipesusta sekä kotisiivouksesta.

Mikäli kaipaat helpotusta omaan arkeesi, Stella kodinhoitopalvelut tarjoaa nyt lukijoillemme mahdollisuuden palveluiden testaamiseen alennettuun hintaan. Koodilla MODERNI PUUTALO saat -25% alennuksen yhdestä, minkä tahansa palvelun kertatilauksesta ja -50% alennuksen yhden kuukauden kotisiivouksen sopimustilauksesta.  Kannattaa testata, meidän kokemusten perusteella uskallamme suositella!

T:Petri

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit