Terassikauden avaus

Ei sentään meillä, mutta Pepe avasi terassikauden suorastaan villisti. Kaveria ei viileä kevätsää haitannut ollenkaan.


Terassille päästyään hän pysähtyi hetkeksi nuuskuttelmaan ulkoilmaa. Ah, kuinka raikasta. Miettiiköhän, että miksi minua ei päästetä tänne talvella? Isäntä ei tykkää, jos koirakaveri kantaa tassuillaan lunta ja vettä sisälle. Tylsä äijä.


Hetken nuuskuttelun jälkeen meno sitten villiintyikin. Ensin hyökättiin kuvaajan villasukan kimppuun. Älä siinä seistä möllötä, leikitään!


Ei sitten, pidä sukkasi. Täälläpä olikin talvehtinut minun jalkapallo. Long time no see my old friend! Espanjalaisen veri suorastaan kuohahtaa pallon kohtaamisesta. Nyt pelataan kuin viimeistä päivää!


Kaikista eniten tämä kaveri rakastaa palloja. Välillä on vain hankala erottaa niitä omia joilla saa pelata lasten palloista, joihin ei saisi koskea.

Olisipa kiva jos sää alkaisi jo lämpiämään. Terassi tuo melko merkittävästi lisää elintilaa Pepen lisäksi myös meille muille.

Grillikauden alkua odotellessa,

Petri ja Pepe

Kommentit

  1. Teidän Pepe on ihan paras koira!!! Se sulattaa sydämeni niin täällä blogissa, kuin instagramissakin! Toki on paljon ihania koiria ja jokaisella se paras, mutta ehkä olen pihkassa Pepeen, koska oma koirakuume on juurikin espanjan vesikoiran nostattamaa. Pepellä on niin ihanaa ilmettä ja ne ajatukset, jotka näen puhekuplassa hänen päällään (teidän sanomana) ovat niin koiramaisia. Pepe sai minut koukkuun sillä kuvalla, jossa se istuu teidän sisäportailla, aah, miten ihana koiruus! Kiva kun Pepe seikkailee kuvissanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kaveri on Pepe, varsinkin valokuvissa :) Ei vaiskaan, on muutenkin. Mutta espanjalainen on kyllä melko haastava rotu, joten jos olet aikeissa hankkia, kannattaa jututtaa huolella omistajia. Meidän ukkeli yritti alkuun aika kovasti hakea korkeampaa sijoitusta perheen hierarkiassa, mutta nyt on jo meno rauhoittunut.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit