Hehkeämpi syksyMiten sopivaa on aloittaa maanantaipostaus wc-pytyn kuvalla? No, tämä nyt oli sellainen maanantai, että olisin voinut huuhtoa sen toiletista alas ja teleportata itseni tiistaihin. Tai miksei suoraan perjantaihin. Toisaalta, tympeän maanantain jälkeen viikko ei voi mennä kuin parempaan suuntaan.


Sain muutama viikko sitten Jolie Boxin, joka sisälsi syksyisiä kasvojenhoitotuotteita. Tuotteiden mukana tulleessa kirjeessä kannustetaan kauniiseen arkeen, rohkeuteen ja kiireenkin keskellä omiin valintoihin, uuden aloittamiseen, liikuntaan ja hyvään oloon. Hyviä vinkkejä etenkin näin syksyllä, kun kesällä kerätyt energiavarastot alkavat ehtyä ja viheliäs talvi tekee tuloaan. 


On hienoa, että myös työpaikkani tukee ja kannustaa hyvinvointiin. Olen mukana syksyllä alkaneessa hyvinvointiprojektissa, jossa keskitytään arjen tasapainon löytämiseen. Aihe-alueina ovat mm. ruokailu, liikunta ja lepo. Valmennukseen kuuluu niin etä- kuin lähivalmennusta. Jännä juttu, miten tällainen projekti saa ihmisen skarppaamaan ihan huomaamatta. Valmennusryhmällä on oma What´sApp -ryhmä ja uskokaa pois, ryhmäpaine on hyvä motivaattori. Viime viikolla jännitin valmennukseen kuuluvaa kuntotestiä ja olisin sen enemmän kuin mielelläni jättänyt väliin, mutta sitten olisin joutunut selittämään poissaoloani koko ryhmälle julkisesti ja siihen ei luonteeni antanut periksi. Kuntotestin jälkeen olo oli iloinen ja motivoitunut, eikä kuntokaan ollut niin huono kuin olin etukäteen pelännyt.


Ei tässä nyt kuitenkaan vielä mitään hyvinvoinnin lähettiläitä olla. Kirjoitan tätä tekstiä tennishallin kahviossa ja pöydällä olevan läppärin vieressä on Fazerina patukan tyhjä käärepaperi. Lankesin suklaan houkutukseen, kun maanantai-angsti oli pahimmillaan. Ajattelin suklaan tuovan lohtua harmaaseen päivään. Ja kyllähän se lohdutti! Muistan joskus lukeneeni, että suklaa sisältää "onnellisuushormoneja",  liekö tyynnyttävä syy niissä.

Päivän päätteeksi ajattelin hemmotella ihoani tuolla jännittävällä, hiekan näköisellä jauheella. Kyseessä on Isla Apothecaryn kirkastava kauneusnaamio. Kuuleman mukaan oikea must-have kauneustaika. Täytyy sanoa, että tässä iässä sitä alkaa olemaan tilausta kaikenlaisille taioille. Kookosmaitoa, santelipuuta ja kurkumaa sisältävä tuotteen luvataan kaunistavan ja kirkastavan ihoa. Kokeilin tällä viikolla ensimmäisen kerran myös Patykan puhistusmaitoa ja täytyy sanoa, että sen samettinen koostumus ihastutti. Tunne iholla puhdistuksen jälkeen oli myös mitä miellyttävin. Tämä tuote tulee löytymään kylppärin peilikaapista jatkossakin.

Eipä tässä sitten muuta kuin kohti hehkeämpää syksyä.

t. Mervi


*kuvien kosmetiikkatuotteet on saatu blogin kautta.

Kommentit

Suositut tekstit