Terassilounaalla

Mies ja poika suostuvat harvoin kuvattavaksi, mutta tämä kuva paljastaa, että yhteiset selfiet ovat ihan jees! ;)

Kaunis, aurinkoinen lauantaipäivä sai meidät pakkautumaan autoon ja ajamaan Porvooseen lounaalle.   Kohteeksi valikoitui vanhassa kaupungissa sijaitseva Meat Disctrict -ravintola. Kuulimme vappuna, että ystävämme olivat kihlautuneet kyseisessä ravintolassa ja kehuivat kovasti sen tunnelmaa ja ruokaa. Pitihän tätä paikkaa lähteä ihmettelemään ihan paikan päälle. 

Ravintolan sisustus on todella tyylikäs ja viihtyisä, mutta tällä kertaa aurinko houkutteli meidät terassin puolelle, joka sijaitsee suojaisalla sisäpihalla. Aurinko, miljöö ja herkulliset hampurilaiset saivat aikaan epätodellisen ihanan olon ja hetken tuntui kuin olisimme istuneet terassilla Barcelonassa. Tämä saattoi toki johtua myös siitä, että viereisessä pöydässä keskusteltiin eloisasti espanjaksi. 

Paluumatkalla tytär toimi autossa DJ:nä ja kappaleet vaihtuivat tiuhaan tahtiin. Ihan ei biisilista veljeä miellyttänyt ja siitä vaihdettiin ajatuksia tiukkaan sävyyn. Olisimme tyttären kanssa viihtyneet Porvoon vanhan kaupungin kujilla pidempäänkin, mutta miehellä oli kiire takaisin terassirempan pariin. Tästä aiheesta lisää myöhemmin.

Aurinkoista viikonloppua, Mervi

Kommentit

Suositut tekstit