Terassin laventelikori


Miehellä on terassiremontti kesken ja hän on ehdottomasti kieltänyt kalustamasta tilaa ennen kuin on tehnyt terassilaudoille tehopesun ja uuden käsittelyn, joka muuttaa laudat hopeanharmaiksi ja antaa niille jopa kymmenen vuoden huoltovapauden. Maanantaina uusitaan myös terassin kaiteiden käsijohteet. Mies kirjoittelee näistä projekteista myöhemmin lisää.

Tänään oli kuitenkin niin kaunis ilma, että kiellosta huolimatta sisustin terassille pienen aamukahvipisteen. Viime kesänä ostettu betonipöytä vietti talven terassilla pressun alla. Hieman jännitti mitä pressun alta ilmestyy, mutta huoli oli turha, pöytä oli säilynyt moitteettomassa kunnossa. Nappasin sisältä Bertoia-tuolin ja asetin eilen ostamani laventelit vanhaan koriin tuomaan terassille kesäistä tunnelmaa. Pöydällä on latautumassa myös uusi, Ikeasta hankittu aurinkokennoilla toimiva Solvinden lyhty. Jospa sen valossa näkisi nauttia illalla vaikkapa lasillisen roseeta. 

Aurinkoista äitienpäiväviikonloppua,

Mervi

Kommentit

 1. Ihanan näköistä! Kysyisin tuosta Bertoian istuinpehmusteesta, että mikä ja mistä sen olette hankkineet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ostin tuolin Vepsäläiseltä ja pehmuste tuli tuolin mukana. Kannattaa kysyä Vepsäläiseltä pelkkiä pehmusteita.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää, kyllä tuossa kelpaa nautiskella kuplivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy sanoa, että on kyllä poikkeuksellisen hyvät kelit terassilla hengailuun.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit