Lahjavinkki koulunsa päättäville, sis. alennuskoodin


Kesä 2017 Espanja - ItaloBrothers, Summer Air
Kesä 2016 Portugali - Sia, Cheap Thrills
Kesä 2015 Montenegro & Kroatia - JVG, Tarkenee

Musiikki jättää tunnejäljen ja herättää muistoja. Kun haluan fiilistellä edellisten vuosien kesälomatkoja painan Spotifyssa Play nappia tutun kappaleen kohdalla. Auringonpaiste, eksoottiset tuoksut sekä lomatunnelmat ja -tapahtumat muistuvat mieleeni. Hauska huomata, että myös lapset reagoivat tuttuun biisiin radiossa ja palaavat ajassa taaksepäin. Kuulen takapenkiltä usein lauseen: Äiti, muistatko kun olimme lomalla ja tämä kappale soi? Olisi kiva mennä sinne taas! Ja paremmin toimivan muistinsa avulla myös korjaavat herkästi, jos muistan reissut ja vuodet väärin. Kuvissa näkyvän Sudion kesäkassin teksti ei mielestäni voisi osuvampi olla: Every moment has a soundtrack.

Sain ruotsalaiselta *Sudiolta lahjaksi tyylikkäät, valkoiset Regent kuulokkeet. Langattomat kuulokkeet yhdistyvät näppärästi puhelimeen Bluetoothin välityksellä ja akuissa riittää virtaa vuorokaudeksi. Kuulokkeet ovat mielestäni kiva lahjaidea myös koulunsa päättäville. Minä innostuin uusista kuulokkeista niin paljon, että uppouduin musiikin lisäksi podcastien maailmaan. 

Koulujen päättyessä ilmassa on tuhansia unelmia, toiveita ja tavoitteita. On yrittämistä, onnistumista, epävarmuutta  ja murskaantuneita haaveita. RadioPlayn uudessa podcast sarjassa Perho & Pääskysaari, media-ammattilaiset Anna Perho ja Jenni Pääskysaari käsittelevät suuria teemoja kuten häpeä, perfektionismi, raha ja ystävyys. Ensimmäisen jakson aiheena on ajankohtaisesti Unelmat. Jaksossa selviää miksi toteamus: "Usko sun unelmiin" voi olla vaarallinen lause. Kuuntelemaan pääset tästä.Jos minulla on kesäfiilis hukassa, se palautuu tällä biisillä: Lost frequensies, Are You With Me 
Intensiivisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi suosittelen  kuulokkeita.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa,


Mervi

ps. Sudio myöntää kaikille moderni puutalo -blogin lukijoille 15 % alennuksen kuulokkeista
koodilla: modernipuutalo15. Ostoksille pääset täältä.


*kuulokkeet saatu näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

  1. Erittäin hyvä idea lahjaksi. Ne näyttävät täydellisiltä. Antaisin myös jotain pientä rihkamaa mukaan, kuten lämpimät hauskat sukat.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit