Makuuhuoneen keskipiste


Pitkän taivuttelun jälkeen sain lopulta suostuteltua miehen sängynvaihtoon. Hänelle olisi edelleen kelvannut vanha, jo yli kymmenen vuotta palvellut sänky, mutta minun selkäni alkoi jo kaipaamaan jotain hieman ergonomisempaa. Vanhuus ei tule yksin. Kuten tämän postauksen kuvatulvasta voi päätellä, olen suhteellisen innoissani makuuhuoneen uudesta keskipisteestä. Itseasiassa kirjoitan tätä postausta sängystä käsin.

Päädyimme *Matrin luonnollisista ja sertifioiduista materiaaleista valmistettuun Hilja continental -malliin. Muhkea ja mannermainen Hilja -sänky myötäilee ja tukee vartaloa. Petri halusi omasta puolestaan hieman jämäkämmän ja hänelle säädettiin kovuudeksi kiinteä, kun taas minä pidän enemmän aavistuksen pehmeämmästä medium vaihtoedosta. 

Sängyn ilmeen viimeistelee kauniisti laskeutuva ja lähes maahan asti yltävä Half Skirt helmalakana. Sävyksi valitsimme maanläheisen Caleido 3790 kankaan. Kangas on pellavan ja puuvillan sekoitetta. Samalla kankaalla on verhoiltu myös pelkistetyn moderni Slim -sängynpääty. Sängynpääty on syvyydeltä vain 3 cm eli se sopii hyvin myös huoneisiin joissa tilaa on vähän. Sänkyjen lisäksi Matrilta löytyy hyvä valikoima vuodevaatteita. Sängyn hankinnan yhteydessä ostin meille kaksi kappaletta muotoonommeltuja, valkoisia perkaalipuuvilla -lakanoita. Lakanat tuntuvat helteellä ihanan viileiltä ja raikkailta ihoa vasten ja ne on myös helppo pedata sänkyyn. Ja kuvia katsellessa pohdin, että olisihan tuon lakanan voinut silittääkin, mutta ei onnistunut, kun miehellä oli muita puuhia ;)

Matrin tuotteissa minua viehättää mukavuuden ja laadukkuuden lisäksi se, että sängyt ovat helposti personoitavia. Olipa haluttu tyyli romanttinen, boheemi, moderni tai jotain näiden väliltä, Matrin tuotteista saa rakennettua mieluisan.

Olemme pihistelleet uuden sängyn ostoa pitkään, mikä on hieman järjetöntä sillä nukummehan elämästämme kolmasosan. Jo yhden nukutun yön jälkeen olen iloinen, että päätimme investoida uuteen sänkyyn. Lapset ovat myös kovin ihastuneita Hilja -sänkyyn ja nyt mietinkin, koska he tajuavat alkaa tinkaamaan uusia sänkyjä myös itselleen.

Suloista sunnuntaita, Mervi


*Matrin tuotteista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan.


Kommentit

 1. Sänkyyn kyllä kannattaa satsata ( sanoo vanha fyssari ). Minun unet muuttuivat paremmiksi melko radikaalisti, kun vaihdoimme sängyn muutama vuosi sitten.

  Aika hassu sattuma, tein juuri tuollaisen sängynpäädyn itse :) Meillä oli aiemmin tosi paksu ja nyt ollaan menty ilman jo tovin, mutta olen päätyä kaivannut.

  Hyviä unia teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että kannatti vaihtaa, vaikka vähän uuden hankintaa vastustelinkin :)

   Poista
 2. Todella kaunista!
  Meillä on myös Matrin sängyt vaikkakin jo vanhat ja muistan että myös heidän palvelunsa oli erinomaista: sängynjalat kiinnitettiin valmiiksi ja pakkausmateriaalit vietiin pois. Kun uusien sänkyjen osto on ajankohtaista, suuntaamme varmasti Matrille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosk kommentista! Hyvin toimi palvelu ja hyvältä vaikuttaa sänkykin.

   Poista
 3. Mikä sävy näissä seinissä on? Ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit