Sateisena sunnuntaina


Rauhallinen kotoiluviikonloppu oli juuri sitä mitä kaivattiin. Lauantaina käytiin sen verran ulkona, että haettiin istutuslaatikkoon uudet yrtit kesäksi. Istutettiin ne sitten tänään kylmässä tihkusateessa, äänestysreissun jälkeen. Oli taas isä - tytär projekti. Ei ollut ihan niin aurinkoista kuin vuosi sitten, linkin takaa löytyvät kuvat kertovat

Varattiin myös lomareissun viimeinen puuttuva majoitus. Meidän lomapohdinnat etenivät niin, että ensin leikittiin hetki demokratiaa siten, että jokainen sai kertoa toiveensa kohteesta. Sitten tehtiin kompromissi ja valittiin rouvan ehdotus, eli Ranska :) Oikeasti olemme kyllä lasten kanssa kiitollisia meidän perheen lomatunnustelijalle. Jos jäisi meidän harteille, otettaisiin varmaan äkkilähtö Torremolinokseen. Hauskaahan sekin varmaan olisi, ei sillä, mutta paljon jäisi varmaan näkemättä.

Suunnitelmissa on lentää ensin Pariisiin. Tässä lomatunnustelija kuunteli hieman lapsia. Molemmat toivoivat, että pääsisivät kurkistamaan Pariisin kauppoihin. Ainakin Supreme ja Comme des Garcons kuulemma kiinnostelevat. Nähtävyyksistä Eiffel ja ehkä katakombit ok, mutta museot voidaan kuulemma tällä kertaa skipata. Majoitumme loistavaksi todettuun Marais:n kaupunginosaan. Kaupunkituokion jälkeen matka jatkuu junalla kohti Cannesia, josta vuokrasimme kortteerin hieman rauhallisemmilta kulmilta. Reilu kuukausi reissuun vielä. Lähtöä on kiva odotella, varsinkin näillä keleillä.

Kivaa viikon alkua säästä huolimatta,

T:Petri & co

Kommentit

Suositut tekstit