Ensimmäiset laatat

Kuulin päivällä, että Presionin miehet ovat päässeet aloittamaan laatoitustyöt. Kieltämättä vähän jännitti, että miltähän se Micron nyt sitten oikeasti näyttää meidän talon seinillä. Yläkerran kylppäriä tutkaillessa ensimmäinen fiilis oli, että onpas tämä sitten kuitenkin aika tumma. Vaaleat saumat, ja tottakai myös valot muuttavat tunnelmaa melko paljon. Näkymä vahvisti myös ajatuksia kalusteiden sävyjen suhteen, saavat olla raikkaan valkoisia. Muutaman minuutin fiilistelyn jälkeen silmä alkoi tottua, ja laatta alkoi tuntua taas hyvältä. Eipä sillä, ei sitä enää vaihdettaisikaan, eli parempi vain tykätä.
Myös ulkopuolella tapahtuu pitkästä aikaa. Terassin rakentaminen oli käynnistynyt kuvissa näkyvien kestopuukiilojen asentamisella. Kiiloilla tehdään kaadot määräyksissä vaadituille palo-osastointilevytyksille. Käsittääkseni homma etenee niin, että noiden kiilojen päälle tulevan levyn jälkeen asennetaan uudet, kaadon oikaisevat kiilat, ja niiden päälle tulee sitten terassilaudoitus.

Palomääräysten takia materiaaleihin uppoaa noin tuhat euroa ylimääräistä, ja töihin vielä enemmän, mutta tehtävähän se tämäkin on. Työt etenevät nyt mukavalla vauhdilla, ja on syytäkin, muuttoon on enää vain puolitoista kuukautta. Vuokra-asunto pitäisi kohta irtisanoa, tuntuu hieman epätodelliselta. Loppukiri on nyt todellakin alkanut, ei voi muuta kuin toivoa, että aikataulu pitää ja että kaikki menee yhtä hyvin kuin tähänkin saakka on mennyt.Kommentit

 1. Ei minusta laatat näytä liian tummalta, hienot ovat :)!! Ihanat kun ovat niin matat.

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan liian tumma: kaunis siitä tulee.

  VastaaPoista
 3. Aah, ihan samoja ajatuksia... Laitettiin vessaan vaaleanharmaata ja edelleenkin odotan sitä, kun näen kokonaisuuden valaistuna. :) Valkoinen kyllä ainakin näyttää raikkaalta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Eilen laatat näyttivät jo suorastaan hienoilta :) Matta on meidän mieleen, laitetaan lisää kuvia viikonloppuna.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit