Terassille


...ei ole aivan heti menemistä. Tällaiselle siellä näytti tänään:

Huomaa turvallinen lattialaudoitus

Terassin vasempaan laitaan rakennetaan portaat. Kaiteet odottavat myös nikkaroimista.

Tuolla ei vielä päästä vappusimoja juomaan. Toivottavasti juhannuksen korvilla projekti on niin pitkällä, että pääsemme virittelemään grilliherkkuja.

Fiilistelin tänään kauniissa säässä, mitä kaikkea terassille laitetaan. Grillin ja pöydän lisäksi terassille tulee:

Valkoiset Tolix tuolit, jotka aiemmin ovat toimineet ruokapöydän tuoleina. Kuva: Tolix

Varastosta löytyy myös Ikean lepotuoli, jossa lapset rakastavat nujuta.

Suuri määrä erilaisia ruukkuja, laatikoita ja istutussäkkejä. Sekalainen seurakunta erilaisia istutusalustoja tekee terassista sopivan rennon. Mitä näissä sitten kasvatetaan? No ihan kaikkea mitä mieleen tulee aina hyötykasveista
pensaisiin ja puihin.

Alapuolella vielä muutama kuva työmaalta.


olematon takapiha


Takapihan kiviseinämä. Jätämme pihahommat suosiolla seuraavaksi kesäksi, mutta kivistä rakennettu raja tonttien välillä olisi minusta kiva. Saisikohan kivien väliin istutettua kasveja? Rajua siivousta tuo kasa kyllä vaatii.
sisätiloissa on aloitettu portaiden teko

työvälineet siistissä pinossa


Kommentit

 1. Olettepa saaneet siellä etelässä nauttia kauniista säästä. Hieno talo teille on tulossa ja tuo suuri terassi ihastuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oli sunnuntaina kauniin aurinkoinen, joskin tuulinen.
   Ihanaa nähdä tuleva koti ilman lumivaippaa :) Myös me iloitsemme terassista.

   Poista
 2. Kivoja suunnitelmia. meidän terassille haluan myös tuon Ikean lepolassen. Tolixin tuolit ovat kyllä makeet. Mä halusin viime vuonna, kun etsimme ruokailuryhmää, ostaa eripari tuoleja pöydän ympärille mutta sitten meni niin hermo ja halus vaan nauttimaan terassikaudesta joten helpoin oli ostaa koko setti. Mutta edelleen ne tuolit siis olis jossain kaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eriväriset tuolit olisivat ihanan pirteät! Teiltä löytyy myös kivoja kasvimaa- ja terassisuunnitelmia! Aurinkoa ja suunnitteluiloa!

   Poista
 3. Terassisuunnitelmat kuulostaa hyviltä. Meilläkin niin kovin ajankohtainen aihe.

  Teilläkään ei ilmeisesti mikään iso tontti? Oletteko miettineet pihasuunnitelman teettämistä vai tuleeko suunnitelmat ihan itseltä? Itseäni toisaalta hirveästi innostaisi kuulla ammattilaisen näkemyksiä ja saada ideoita. Meilläkin piha on pikkuinen niin olisi kiva saada siitä kaikki mahdollinen irti.

  VastaaPoista
 4. Piha on postimerkin kokoinen. Olen samaa mieltä, että olisi kiva kuulla ammattilaisen näkemyksiä pihan käyttömahdollisuuksista. Näillä näkymin mietimme pihaa tarkemmin vasta vuoden päästä. Mielenkiinnolla seurailen kuinka teillä edetään ja laitan tietenkin parhaat ideat ylös ;)

  VastaaPoista
 5. Vinkki. www.groupon.fi -diilisivustolla on tällähetkellä nuo Bistro-tuolit alkaen vain 79 €/kpl. Huutoaikaa taisi olla jäljellä tämä päivä :)
  t. AnnaM (raksablogi.blogspot.com)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit