Välttämätön paha

Illalla, lasten mentyä nukkumaan, alkaa vanhempien "hauskanpito". Lipaston laatikko pullistelee maksettuja laskuja, jotka pitäisi jälleen kirjata kuluexceliin. En tiedä kykenenkö katsomaan loppusummaa ilman lasillista punaviiniä. Rakentaminen on nasta projekti, siihen saa helposti upotettua omat ja toistenkin rahat. Lisäbonuksena tulee liuta harmaita hiuksia ja riittämättömyyden tunnetta.

...tästäkin huolimatta, olisin edelleen valmis aloittamaan projektin alusta. Tosin sillä varauksella, että saisin pitää nykyiset yhteistyökumppanit.

kuva: thefancy

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

-Mervi

Kommentit

 1. Hui kamala, uskaltaisikohan kokeilla.. emme nimittäin ole exeliin saakka ryhtyneet - lasku/kuitti-kansio on koko ajan lähettyvillä tosin!
  Pitänee ehkä hankkia kylkeen pullo tai pari punaviiniä..(budjettiin sopivaa tietysti ;) ), jotta uskaltaa alkaa näpyttelemään.

  VastaaPoista
 2. Me lopetettiin jo moinen ja nyt vaan kattellaan joka kk tiliä mitä pankki vie ;) Tosin loppurahat pitää laskea hyvin tarkaan että mitä käytetään pihaan ja mikä viimeistelytyö on tärkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaan unohtaa pihanlaitto tältä kesältä. Täytyy kartuttaa kassaa talven yli :)

   Poista
 3. Harmaat hiukset. Check. Rahanmeno, riittämättömyyden tunne ja lihonnut laskulaatikko. Chekidi-check. Kivvaa puuhaa! :P Nyt kun alkaa pintoja näkymään, niin kyllä palkitsee. Kaiken vaivan väärti siis.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit