Huonekortit ja älyhanat

Aprillipäivän kunniaksi päätin avata kevään lenkkeilykauden. Mies on tunnollisesti juossut läpi talven, mutta itse olen onnistunut jäämään, milloin milläkin verukkeella, sohvanpohjalle makaamaan. Itselle valehtelun kiintiö tuli viimein minullakin täyteen ja revin juoksutrikoot jalkaan. Trikoot olivat muuten huomattavasti tiukemmat päällä kuin ennen talvea. Kirraava juokuvarustus varmasti lisää motivaatiota lenkeilyyn jatkossakin. Mikään valtava suksee kevään ensimmäinen pyrähdys ei ollut, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Sunnuntai päivän chillailua. Lapset pelaavat pleikalla Star Wars -peliä.
Sohvalla puolikuollut lenkkeilijä heräilee päikkäreiltä.

Illalla kävimme miehen kanssa läpi huonekortit, jotta Presion pääsee pikku hiljaa tilailemaan materiaaleja taloon. Ilman muutoksia ei tästäkään operaatiosta selvitty. Viime metreillä päätimme (lue: päätin) muuttaa kaikki taloon alustavasti suunnitellut hanat. Olisittepa nähneet miehen ilmeen, kun aloin myymään hänelle ajatusta Oraksen älyhanoista. Älykkäänä miehenä tosin nopeasti ymmärsi, että juuri tällaiset hanat me tarvitsemme ;)

alakerran wc:n huonekortti

Tässä vielä hanat, jotka huonekortteihin kirjasimme:


kosketusvapaa Oras Cubista yläkerran kylppäriin ja alakerran vessaan

Olimme aiemmin suunnitelleet Hansgrohen hanoja kylpyhuoneeseen, vessaan, keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Valittuamme kosketusvapaat Oraksen Cubistat kylppäriin ja vessaan tuli meille vahva tunne, että myös muut hanat pitää yhtenäisen ilmeen vuoksi vaihtaa Oraksen malleihin. 


keittiöön La Cucina Alessi by Oras
kodinhoitohuoneeseen Oras Cubista

Huomasin, että mies ohjeisti meilissä Presionin tilaamaan materiaalit nopeasti, jotta rouva ei ehdi enää muuttamaan mieltään. Ihan hyvä ohje varmasti.

Sunnuntain jatkoja,

Mervi

Kommentit

 1. Melekonen likka olet ku vielä tuommosen vaihoksen teit! Mutta hyvät on kyllä nämäkin vaihtoehdot! :D Pitäs tässä itelläki kaivella ne kirraavat juoksuhousut esille kun täällä pohjosessaki vihdoin on tiet alkanu sulamaan. Mukavaa pääsiäisviikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä maku teillä -Samat hanat meillä, tosin ilman älyä ;)

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi, hienot hanat ja samoilla linjoilla olete meidän kanssa! Meille samat wc:ihin ja keittiöön, ilman älyä tosin ;). Ja kodinhoitohuoneeseen korkea Cubista todennäköisesti...

  VastaaPoista
 4. On todella hyvät hanavalinnat :) meilläkin ihan samat, cubistat älyllä, mutta patteriversiolla. Ja tuo keittiönhana on niin ihana, olen sitä jo monesti hiplaillut, voi kun saisi sen paikoilleen ja pian! KOdinhoitohuoneeseen tulee meille vega, kun haluan sen harjapäisen hanan.

  VastaaPoista
 5. Mikähän käytännön ero noissa patteri- ja sähköliitäntä-käyttöisissä hanoissa sitten lienee..? Meille joku lvi-hemmo on kertonut, että yleensä kotitalouksiin laitetaan patterihanat ja julkisiin tiloihin sähköliitäntää vaativat. Ainakin patterihana on sähkökatkos-varma, mutta teilläpäin sellaiset eivät taida olla arkipäivää. Eipä tosin meilläkään kun asumme kaupungissa eli pitää olla aika iso piuha poikki jotta sähkö pätkisi enemmän kuin pienen hetken.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat lukijat! Luulisi jo miehenkin olevan täysin vakuuttunut näiden mielipiteiden jälkeen ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit