Aina ei tarvitse olla pääosassa

Vaikkei pääroolissa olisikaan, niin tyylikäs voi silti olla. Näin voisi todeta Fagerhultin pelkistetty Notor loisteputkivalaisin. Vähäeleiset, kattoon upotettavat ja himmennettävät loisteputkivalaisimet eivät kilpaile muun sisustuksen kanssa, vaan pikemminkin täydentävät sitä. Alapuolella muutama kuva asennetuista valaisimista. Itse tykkään kovasti näistä sivuroolin esittäjistä.
Vietän tänään vapaapäivää ja agendalla on mm. lastenhuoneiden purku muuttolaatikoihin. Ipanat tästä tuskin pahastuvat, sillä he kirmaavat kesälaitumilla mummolassa.

Valoisin terveisin,

Mervi :)

Kommentit

 1. No on kyllä tyylikkäät loisteputkivalaisimet! Jotenkin sitä vaan saa aina loisteputkivalaisimista mielleyhtymän koulujen säriseviin hirvityksiin, mutta poikkeus kumoaa taas säännön :) Tuommoiset voisin kelpuuttaa jo meillekin!

  Kivaa vapaapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mielleyhtymä käväisi omassakin päässäni, kun ratkaisua meille ehdotettiin. Onneksi valaisimet ovat kehittyneet sitten omien kouluaikojen :)

   Poista
 2. Voitteko tehdä juttua myös muiden tilojen valaistuksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo onnistu. Aikataulua jutulle en vielä uskalla luvata :)

   Poista
 3. Minä olen koulussa vieläkin, eikä ehkä siksi ikäviä mielleyhtymiä:) Kauniit ja selkeät valaisimet. Pimeän tulle olisi kiva nähdä niiden valo.

  VastaaPoista
 4. Mukavia valaisimia. Tyylikkäitä sivuroolilaisia! Noin on helppo valaista hyvin, eikös valaistuksen tärkein funktio olisi se että tilassa on tarpeeksi valoa. Sitten niitä kaunistuksia voi ostaa erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fagerhultien tehtävä on juurikin taata riittävä yleisvalo. Varsinkin siivotessa ärsyttää, jos valoa on niukasti. Tunnelmaa luodaan jalka-, pöytä- ja seinävaloilla.

   Poista
 5. Pakko vielä jatkaa, että Fagerhultin valaisinluettelo kyllä selattu hiirenkorville. Heidän valaisimensa eivät ole mitään halpoja! Että jos joku vaikka kuvittelee tällaisin ratkaisuin päästävän esim. halvemmalla, niin nöy nöy... Mutta laatu maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakentaminen olisi tosi kiva harrastus, jos budjetti olisi rajaton ;) Jatkuvastihan tässä saa miettiä mihin panostaa ja missä pihistää.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit