Ei siihen työpistettä tullutkaan

Ei tullut ei. Aiemman suunnitelman mukaan meillä oli tarkoitus jakaa makuuhuone puoliseinällä siten, että seinän toisella puolella olisi sänky ja toisella työpöytä. Suunnitelmasta on tässä vaiheessa luovuttu. Voi olla, että toteutamme sen myöhemmin, mutta tällaiselle makuuhuoneessa näyttää nyt. Vanhan lipaston päälle ajattelin jossain vaiheessa hankkia String hyllyn. Akuuttia tarvetta työpöydälle ei ole, sillä työskentelemme mieluummin läppärit sylissä sohvalla.
Kivasti tuolta lipaston alta puuttuu vielä lista :)

-Mervi-

Kommentit

 1. Kivasti olette yhdistelleet kodissanne vanhaa ja uutta! Ja String sopii loistavasti tuon vanhan lipaston ja Eamesin kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa miten iänikuiset huonekalut näyttävät tuoreilta uudessa ympäristössä.

   Poista
 2. Oikein mukava yleisilme! Ja eihän se ole rakennusprojekti eikä mikään jossei joku listanpätkä puutu sitä kymmentä vuotta ;) Siitä muistuukin mieleen muutamat listat, jotka itseltä vielä puuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vahvasti näyttää sille, että keskeneräisyyden kanssa on täälläkin opittava elämään. Eikös viimeiset listat nakutella paikoilleen silloin, kun asunnon myyntihetki koittaa. :)

   Poista
 3. Johan on valmiin näköistä! Kivoja kalusteita, stringgisuunnitelmia ja upea industrial-listoitus. ;) Meillä odottelisi yksi string-vanhus entisöintiä anoppilassa, ehkäpä tässä tulevalla kesälomalla saadaan homma alulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiille näyttää, kun kuvaan vain kohtia, jotka ovat edes hiukan sinnepäin ;) Totuus onkin paljon karumpaa katseltavaa. Teidän betonipöydästä tuli upea!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit