Sohvan paikka

Alapuolella oleva Adea Band sohvakokonaisuus löytyy Vepsäläisen päämyymälästä Kehä III:n varrelta. Kiitos Vepsäläisen hyvän esillepanon ja henkilökohtaisen palvelun, mies oli helppo vakuuttaa sohvan sopivuudesta meille. Sohvan valinnassa kriteereinä olivat mm. pestävät päälliset, löhöilypaikka koko perheelle, selkeälinjaisuus ja vaalea sävy. Esittämäni toiveet sohvan suhteen ovat lähes yksi yhteen No home without you -blogin Kaisan kanssa. Kurkatkaapa millaiseen valintaan Kaisa päätyi. 


Kuka teillä päättää sohvan paikan? Meillä sen tekee Maarit Hiltunen, joka ystävällisesti piirsi sohvan olohuoneen pohjakuvaan ;)


Alapuolella Adean suunnitteluohjelmalla piirretty kuva, josta selviää moduulien koot.


Keskiviikko terveisin,

Mervi

Kommentit

 1. Onpas ihana sohva! Näyttää paitsi tyylikkäältä niin myös äärimmäisen mukavalta isolta pesältä, johon koko perhe mahtuu. Siinäpä niitä kriteerejä minun listaltani. Meillä on Interfacen iso Tatum-sohva, joka on niin hirmu rakas ja ihanan pehmeä koko perheen löhöilypaikka... Juuri nyt tosin ehdittyään 11 vuoden ikään, tämä rakas kumppani on verhoilua vailla. Sain hinta-arvion: 1700 Euroa. Auts. Mutta eiköhän se kuitenkin verhoilla, koska muuten on hyvässä kunnossa lukuun ottamatta paria uusimista kaipaavaa vyötä. Joo, laadun ostaminen kannattaa, halppissohva ei varmaan olisi tätäkään kymmentä vuotta kestänyt. Mutta Vepsäläisen mainoskampanjassa ei ole muistettu laskea verhoilu- ja korjauskustannuksia mukaan näihin 30 vuoden käyttöiän hintalaskelmiin =DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, tuo 1700 euroa kirpaisee, mutta verhoilun jälkeen sohva on varmasti kuin uusi ja kestää seuraavat 11 vuotta. Vepsäläisen kampanja on mielestäni nerokas, mutta siihen tosiaan pitäisi lisätä pienellä printillä mahdolliset verhoilu/korjauskustannukset ;)

   Poista
 2. Oi kun hieno sohva! ;) Tässä oli niin mainio rötköttää Vepsäläisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä sohvassa ei pysty turhaan jäykistelemään.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan se. Siitä tosin vielä puuttuu lasten likaiset sormenjäljet, mutta eiköhän asian pian korjaannu, kunhan sohva kotiin saadaan :)

   Poista
 4. Tosi hieno sohva ja ihana pehmeä lököilypesä :) Näissä Adean sohvissa tykkään ilmavuudesta, jonka nuo metallijalat saavat aikaan (tai kaitpa niitä joltain muultakin valmistajalta löytyy)- vaikka sohva olisikin massiivinen, se ei tuki silti tilaa kevyiden jalkojen ansiosta. Ja yksi suuri plussa tossa teillekin tulevassa sohvassa mun silmään on yhtenäiset istuintyynyt! Meillä on jokainen istuintyyny ja myös selkänojan tyyny erillinen ja voi taivas, moneenko kertaan oon manannut niitä suoristellessa :/ Ei enää ikinä sellaista mallia meille, kun tästä nykyisestä joskus eroon päästään (harmi vain , ettei ole vielä montaa vuotta vanha)! Onko tuo teidän yksilö minkä värinen -harmaa vai valkoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös minua viehättää sohvan kevyt vaikutelma suuresta koosta huolimatta. Harkitsimme harmaata, mutta päädyimme vaaleaan.

   Poista
 5. Hei!
  Haaveissa olisi saada samainen sohva kotiimme joku päivä. Teidän sohva on tosi hyvän värinen. Muistatko millä kankaalla (+väri) se on verhoiltu?
  Kiitos jo etukäteen. :)

  -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa A,

   kangas on eläväpintainen Metro, mutta sävyä en valitettavasti muista. Ei ole valkoinen eikä harmaaseen taittuva vaan aavistuksen beige. Toivottavasti tästä oli apua.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit