Kaksi lahjaa vaimolta

Ajatuksena oli vaakalaudoittaa sängynpäädyn taakse jäävä seinä. Toteutuksen oli tarkoitus olla karhea, materiaali olisi voinut olla vaikkapa hienosahattua lautaa, asennettuna parin millin raoilla. Olisihan tuosta varmasti tullut hieno, mutta alkoi tuntumaan jotenkin kovin vaivalloiselta viritykseltä tässä kohtaa, kun niin monta muutakin asiaa on samaan aikaan mietittävänä, hoidettavana ja maksettavana. Laudoitus olisi lisäksi aiheuttanut lisäpohdintaa karmien kanssa, ja sähkökalusteitakin olisi jouduttu hieman rukkaamaan.

Täytyy myöntää, että olin suorastaan ilahtanut kun vaimo ilmoitti, että jätetään tekemättä sittenkin. Kommunikoin tämän mielestäni erittäin positiivisen käänteen työmiehille maalarinteippiin kirjoitetulla viestillä:Voi olla, että uutinen oli otettu vastaan positiivisesti myös työmiesten suunnalla. Ainakin seinän väri oli vaihtunut melko nopeasti.Muutenkin työmaalle kuuluu ihan mukavia. Nyt alkavat olla jo kaikki pinnat valmiina, sähkötyöt edistyvät vauhdilla ja keittiönkin pitäisi olla jo miltei valmis tämän viikon perjantaina. Palataan kuulumisiin pian!


Niin se toinen lahja. Sain viikonloppuna vaimoltani yllätyslahjaksi Kärcherin ikkunanpesurin. Nice.

Kommentit

  1. Nyt on ropissu vaimopisteitä teillä. :) Lueskelen hymyssä suin kahvikupin kanssa tätä päivitystä - itsekin haaveilin raakapuisesta (tai vaihtoehtoisesti mustasta) vaakapaneloinnista makkarin takaseinään. Nimenomaan siitä saunaosastolla myytävästä karheasta laudasta. :) Ja meilläkin hommasta luovuttiin. Pieniä projektiyhteneväisyyksiä havaittavissa.

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus ja upean värinen harmaa seinä! Saako udella maalin merkkiä ja sävyä? Yksi uuden kotimme makkareista on tulossa sävyiltään harmaa-valkoiseksi ja kaikki vinkit kauniin harmaansävyn löytämiseksi otetaan vastaan! Toki valaistuskin vaikuttaa siihen, miltä maali missäkin tilassa näyttää...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit