Keittiön Corian

Keittiöön oli asennettu taso ja hana perjantain aikana. Vaimo vaihtoi viime hetkellä Hans Grohen hanan Oraksen La Cucinaan. Valinta vaikuttaa onnistuneelta. Itse vierastin alkuun tuota "turhaa" mutkaa juoksuputkessa, mutta ihan mukavastihan tuo tuohon mutkineen asettuu.

Ymmärsin vasta oikeastaan tänään, että kutakuinkin kaikki meidän keittiön valinnat tosiaankin näkyvät olohuoneen joka nurkkaan. Tästäkin syystä ihan hyvä, että valittiin myös reilun kokoinen allas, jonne voi tarpeen vaatiessa piilottaa erinäistä irtaimistoa.

Valkoinen Corian oli meille melko selvä valinta keittiön tason materiaaliksi. Jos varaa olisi, Coriania olisi voinut hyödyntää muuallakin. Saa nähdä millainen tuo on sitten käytössä. Lisätietoja Corianista löytyy vaikkapa täältä maahantuojan sivuilta: http://www.nomart.fi/corian/corian

Leppoisaa viikonlopun jatkoa sinne ruutujen taakse.Kommentit

  1. Hahaa. Ollaan sitten keittiön taso- ja allaskaksosia, sillä meillä myös valkoista Coriania ja täysin sama hana. :D Tosin me otettiin meidän allas teräspohjalla, ettei naarmuuntuisi niin helposti.

    Onhan tuo Corian ihanaa, mutta kyllä siihen naarmua saa aika helposti aikaiseksi. Täytyisi varmaan meillä jo hiotuttaa pinta, että näyttäisi paremmalta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit