Ingvarin kaappi

Mies ihmetteli viikonlopun Ikean kokoamisohjeita.


Lopputuloksena syntyi vaatekaapit lastenhuoneisiin.Yläkerran kylppäriin oli viikolla asennettu suihku. Näissä Hansgrohen Raindance suihkuissa on pygmimitoitettu juoksuputki. Minulle tämä riittää hyvin, mutta alakertaan tilattiin pidemmät putket, jotta mahdolliset pidemmät saunavieraat mahtuvat suihkun alle kyyristelemättä.


Sähkökalusteet ovat Berkerin mallistosta.


Terassin rimoitusta pohjamaalissa.


Laatta kohtaa parketin alakerrassa.Keittiön laatoitusta.


Loppuilta meneekin pakkauspuuhissa.

Mahtavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

 1. Hei, tuo terassin rimoitus. Voitko sanoa, minkä levyistä ja paksuista rimaa käytitte? Hyvän näköinen. Ja vielä minkä levyinen väli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Päivi. Rima on tämä vinorima 35/45x45 mm: http://www.starkki.fi/fi/Products/Tuotesivut/DO34/ Asennettu melko pienellä raolla, noin 5 mm. Kaiteen pystypuiden välin on kuulemma hyvä olla reilusti alle metrin, koska tuo on kuitenkin kohtalaisen hentoa materiaalia.

   Poista
  2. Hei, vaikka muutaman vuoden vanhoja postauksia onkin, kyselisin onko tuo valkoinen terassiaita tosiaan 35/45x45 rimaa? Minusta se näyttää noin 95mm laudalta. Minulla on myös aidan suunnittelu menossa, jonka vuoksi kyselen.

   Terveisi,
   Thomas

   Poista
  3. Hei Thomas, kyllä se on tuota Petrin mainitsemaa vinorimaa😊.

   Poista
 2. Siistiä tötä tekevät teidän timpurinne. Ilo katsella näitä yksityiskohtia. Parketin ja laatan raja on erityisen kaunis. Kohta te muutatte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päteviä kavereita ovat Presionin miehet :) Kovasti odotamme jo muuttoa. Tavarat saadaan sisälle jo ensi perjantaina, mutta itse pääsemme muuttamaan vasta parin viikon päästä.

   Poista
 3. Itselläni on Oras Hydra - sadevesisuihkut: Niissä mitoitus oli jättiläisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän löytyisi malli, joka olisi näiden väliltä? ;)

   Poista
 4. Huolitellun näköinen parketin ja laatan raja! Onko ihan rautakaupasta hankittua listaa? Kysyisin myös Berkerin pistorasioista, minkälaista hintatasoa ja mistä olette hankkineet? Onko tuo pistorasia kiiltävä/matta? Olen nähnyt ABB:ltä vastaavia, ne ovat kiiltäviä. Tuo muotokieli miellyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Lista on Listatalon vakiolistaa, valkoinen 12x58 mm http://www.listatalo.fi/jalkalistat.html
   Sähkökalusteista vaihtoehtoina olivat mm Berkerin K1 http://www.berker.fi/tuotteet ja ABB:n impressivo http://www.asennustuotteet.fi/50/Impressivo_FIN1.html
   K1 miellytti meitä enemmän. Voin tarkistaa tuon hinnan. Kyllä noissa kiiltoa on, mutta en osaa oikein arvioida onko enemmän matta kuin esimerkiksi tuo Impressivo.

   Poista
 5. Kiitos ihastuttavasta blogista! Ihastelin lattiavalintojanne ja tuli mieleen kysyä, että mitä kynnyslistaa olette käyttäneet parketin ja laatan välissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt täytyy tuottaa heti pettymys. Minulla ei ole mitään tietoa kynnyslistasta. Mies väittää minun päättäneen/valinneen listan, mutta en enää muista tarkempia yksityiskohtia. Presion sitä meille kuitenkin ehdotti ja paikalleen asensi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit