Keskikesän valo

Lainalaatikot on purettu ja odottavat pihalla noutajaa. Laatikoiden purkamisen jälkeen minulla oli hetki aikaa nauttia keskikesän valosta. Kuva on otettu klo 22.00 jälkeen. Olohuoneemme on vielä kovin askeettinen ja verhojen virkaa toimittavat Skaalan mainosläpyskät. Ensi viikolla näihin ruutuihin olisi tarkoitus asentaa Screen -kaihtimet.Rakastan ikkunoista tulvivaa valoa, mutta nyt on aika lähteä etsimään silmälappuja ja yrittää saada unen päästä kiinni.

Natinati,

-Mervi

Kommentit

 1. Mahtavaa, kun pääsette viettämään juhannusta uudessa kodissa! Onnea vielä! :) Mielellään kuulisin screen kaihtimistanne lisää, mistä päädyitte tilaamaan ym. Meillä sama edessä ja mietityttää kuinka "tiiviilllä" kankaalla ne ottaisi, jotta valoa tulisi tarpeeksi mutta antaisi myös riittävästi suojaa ulkopuolisilta etenkin talvella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilasimme screenit täältä:http://www.gardin.fi/
   Screenit tulevat meillä olohuoneeseen ja keittiöön, jotka ovat yhtenäistä tilaa.Haluamme säilyttää tässä tilassa suurien ikkunoiden tarjoaman maiseman ja valoisuuden, mutta blokata häikäisyn ja kuumuuden. Tästä syystä screenit tuntuivat hyvälle vaihtoehdolle. Käytäntöhän sitten vasta osoittaa oliko ratkaisu oikea :) Kangas on valkoinen of (openness factor) 16%.
   http://www.gardin.fi/index.phpoption=com_ponygallery&func=detail&id=1919

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Täytyypi tutustua sivuihin. Ja kiva olisi nähdä kuva niistä ja käyttökokemuksia, sitten kun niitä kertyy :)

   Poista
 2. Kysymys ihan aiheen vierestä; minkälaisiin hanoihin päädyitte wc:issä? Pähkäilen, kun haluaisin ehdottomasti vessoihin bidehanat, mutta kivoja malleja ei ole paljon. Myös kosketusvapaa versio olisi toimiva etenkin eniten käytetyssä vessassa. Bide + kosketusvapaa -ominaisuuksilla vaihtoehdot karsiutuvat vielä enemmän... Kaunista Juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli vessoihin kosketusvapaat Oras Cubistat + bide. Myös täällä valinta tuotti melkoisesti päänvaivaa ;). Mukavaa juhannusta myös sinne!

   Poista
 3. Iloista juhannusta uuteen kotiin! Ihanalta näyttää näkymä olohuoneesta, tuoli on kaunis!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit