Kuulumiset kotoa ja kauempaa

Terveiset helteisestä Kreikasta. Lämpöä on parhaimmillaan liki 40 astetta. Pirteän ja supersuloisen SATS:n ohjaajan vetämä allasjumppa on näillä keleillä kova sana hotellilla. Lapset nauttivat myös meressä snorklailusta. Poika lähtee huomenna ensimmäistä kertaa kokeilemaan laitesukellusta avovesille ja äitiä jännittää. Jotta sukellukseen saadaan lisähaastetta on opetuskielenä englanti. Poika aloittaa englannin kielen opiskelun syksyllä, toivottavasti tämä toimii hyvänä motivaattorina. Mies on lähdössä mukaan sukeltamaan, mutta menee toiseen ryhmään, koska omaa aiempaa sukelluskokemusta. Me tytöt nautitaan uima-altaan tarjoamista palveluista.

Kuvapäivityksiä reissusta luvassa myöhemmin. Ohessa muutama kuva, jotka Maarit Hiltunen nappasi vierailullaan. Loput kuvat voit katsella osoitteesta: http://www.facebook.com/MaaritHiltunenSisustusarkkitehti

Aurinkoisin terveisin,

Mervi

Kommentit

 1. Mistä teidän peilikaappi ja allastaso ovat hankittu? Aivan ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, lämmintä, harmonista, ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommenteista Kaisa. Harmonista ja aikaa kestävää tyyliä haettiin. Kylppäriin pitäisi porailla vielä pyyhekoukut paikoilleen, mutta hieman pelottaa lähteä työstämään noita todella kovia laattoja :)

   Poista
 3. Yhdyn Kaisan kommenttiin!! ei siis lisättävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset myös sinulle :) Tarkoitus olisi kirjoitella kaikista tiloista, kalusteista ja materiaaleista vielä tarkemmin syksyn aikana, eli palataan vielä!

   Poista
 4. Teillä on kaunis ja viihtyisä koti! Mitä teidän saunan panelointi on? Aivan ihana sekin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna. Paneeli haapaa, profiili sts ja pinnassa yksi kevyt kerros valkoista Tikkurilan Supi saunasuojaa.

  VastaaPoista
 6. Kaunista. Pidän erityisesti valaistus ratkaisuista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, oma suosikkini on keittiön seinävalo :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit