Päiväni miestilassa

Tänään oli hyvä päivä. Sain vietää paljon aikaa autotallissa. Talli kaipaa vielä paljon uutta säilytystilaa, ja toimii osittain vielä työmaavarastona, mutta pikkuhiljaa siitä alkaa muovautua käyttökelpoinen miestila.

Asensin tallin seinälle perheemme mukana jo pitkään kulkeneen talonpoikaiskaapin. Kaapissa tulen säilyttämään tuotteita, jotka eivät kaipaa kylmäsäilytystä. Myös altaan päälle tarvittiin säilytystilaa. Pienen tuunauksen jälkeen paikalle asettui aiemin tyttären huoneessa palvellut Ratian hylly. Tuossa on hyvä säilyttää moottoriajoneuvojen puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita ja c-kasetteja. Ensimmäisenä äänitteenä, ikään kuin vihkiäismusiikkina, soitin vajaat kaksikymmentä vuotta sitten kopioimaani Metallican Masters of puppets -pitkäsoittoa. Yhtyeen edustamaa musiikkilinjaa ei meillä oikein sallitakaan olohuoneen stereoissa.


  Tyttären esikoulussa askartelema lokki ehti jo pesimään autotalliin. Ja koska miestilassa aika kuluu kuin siivillä, on siellä hyvä olla riittävän suuri ja helppolukuinen kello.
Stereotaso kaipaa vielä ideoita, mutta tällä pärjätään hyvin alkuun.
Onnistuneen päivän päätteeksi pesin molempien pyörät.


-Petri

Kommentit

  1. Oijoijoi. Kyllä tuosta man-cavesta tulee vielä hieno. Onnea uuteen kotiin ja miestilaan!

    VastaaPoista
  2. Kuvailet miestilaa suorastaan runollisin sanakääntein :-)
    t. Heini

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit