Tyttären huone

Tänään oli tärkeä päivä. Lapset näkivät ensikertaa "valmiin" kodin. Pikkuihmisten huoneet ovat vielä kovin keskeneräiset, mutta se ei tunnelmaa latistanut. Alapuolella muutama kuva tyttären valtakunnasta. Kaikki huonekalut ovat vanhoja, mitään uutta tänne ei ole hankittu. Sänky tosin hajosi muutossa ja uusi on ostoslistalla. Mattoa ja muutamaa pienempää juttua tila kaipaa, mutta niitä kerkiää haeskella lomien jälkeen elokuussa. 


Lopuksi pitää vielä kertoa viikonlopun huippuhetki. Poika kokeili ensimmäistä kertaa virvelillä kalastamista ja sai saaliiksi 5,3 kg hauen! Onneksi en ollut pojan kanssa samassa veneessä kaloja narraamassa ;)


Lomaterkuin,

Mervi

ps. yritämme vastailla huomenna aiempien postausten kysymyksiin.

Kommentit

  1. Tosi suloinen huone ja kauniita huonekaluja, erityisesti tuo kaunis lipasto. Ja mahtavaa että joidenkin kätköistä löytyy noita vanhoja puupalikoita, harmittaa kun omat vanhat on aikoja sitten myyty.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna! Tyyli on hieman romanttisempi kuin muualla talossa ja kovasti tyttären mieleen. Puupalikat ovat tosiaan omasta lapsuudestani. Kenties ne säilyvät vielä tyttärenkin lapsille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit