Viittä vaille valmis vaatehuone

Mies lupasi eilen valmiimpaa kuvamateriaalia vaatehuoneesta. Sain napattua muutaman hämärän kuvan kohteesta, ennen kuin kameran akku hyytyi.

Henkarit ovat eriparia, vaatteet silittämättä/ryhmittelemättä ja ylähyllyille on kerätty outo kokoelma sekalaisia säilytysratkaisuja. Edes tällaiset keskeneräisyydet eivät haittaa, niin suuri parannus tämä uusi vaatehuone on aikaisempaan tilanteeseen nähden. Toisaalta, vaatehuoneen ilme taitaa olla tällaisenaan juuri sopivan rento tyyliimme. Tilaan saatiin Elfan avustuksella mahdutettua kaikki tarpeelliset toiminnot. Projektin lähtötilanteesta voit lukea tarkemmin täältä.

Mies totesi edellisen jutun lopussa, että hänen osaltaan projekti vaatehuone oli tässä. No ei muuten ollut. Tilaan tullaan vielä asentamaan String -hylly ja yhdellä seinällä sijaitseva talotekniikkapiste kaipaa kotelointia. Kerron näistä hienosäädöistä lisää myöhemmin, kunhan asiat etenevät.







Hiphei,

Mervi :)

Kommentit

  1. Näyttää toimivalta ja tilavalta :) Taatusti parempi kuin ne jätesäkit ym. ;)

    VastaaPoista
  2. OI, ihana vaatehuone! Mahdat olla tyytyväinen?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä, melkein vuosi ehdittiin elämään "jätesäkki" elämää. Onhan tämä himpun verran kätevämpi ratkaisu.

      Poista
  3. Onnellinen olisin jos vaatehuoneen omistaisin! :) Kiva seurata teidän projekteja! Ja sitä string- hyllyä odotellessa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Katsotaan milloin saan miehen lahjottua hyllyn asennukseen ;)

      Poista
  4. Tosi hieno, jotain saman tyylistä on ajatuksissa, mutta suoralle seinälle. Joka tapauksessa inspiroivaa ja antaa tsemppiä tähän omaan projektiin. Kunhan pääsisi kauppaan asti! terv. ingrid

    VastaaPoista
  5. Moikka! Bongasin kuvista ylähyllyltä tuon metallisen ison "kulhon" (?)! Bongasin sen myös tänään Vepsäläiseltä hyvästä alesta. Melkein lähti mukaan, mutta sitten en keksinyt mitä siinä säilyttäisin?? Missä käytössä se on teillä ollut? /S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulho on Vepsäläiseltä hyvästä alesta, hankittu jo muutama vuosi sitten. Tulin kulhon kanssa kotiin ja mies kysyi mikä tuo on? Olin kuulemma vastannut: en tiedä, mutta se on hieno :) Olen pitänyt kulhossa lehtiä. Tällä hetkellä kulhossa on silkkiverhot ja muita kankaita. Kulho on hieman haastava kuperan pohjan takia.

      Poista
  6. Näyttääpä todella hyvältä! Mun tarvis kanssa ottaa muutama painimatsi tuon meidän vaatehuoneen kanssa. Nimittäin sellaisia vaatteita joita en käytä on AIVAN liikaa ja tälläinen tilanne on myös miehellä. Tarvis olla vaan niin kylmän viileä, että kaikki minkä kohdalla vähänkin epäröi niin pois, eikä mitään 'ehkä-kasoja' hyväksytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cinnabaria. Minunkin pitää vielä suorittaa siivousta vaatteiden suhteen. Täällä harjoitellaan myös sanomaan ehdoton EI "ehkä-kasoille" ja hyvässä vauhdissa ollaan.

      Poista
  7. Hei, hyvältä näyttää, mutta suuresti ihmettelen, mihin tarvitset noin paljon vaatteita?
    T. Miisa

    VastaaPoista
  8. Huikee! Todella hienosti ja taidokkaasti suunniteltu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaatehuoneen kulmat aiheuttivat päänvaivaa, mutta Elfan suunnitelma toi ratkaisun tähänkin pulmaan.

      Poista
  9. Unelma vaatehuone kyllä. Meidän liukuovellisen vanhaan keittiöön rakennetun "kodinhoitokomeron" toinen puoli on vielä tekemättä. Tästä sai kyllä lisäpontta! Ihanaa kun on kunnolla tilaa ja tavarat järjestyksessä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Järjestys helpottaa kummasti arjen sujuvuutta. Tsemppiä projektiin!

      Poista
  10. Käytännöllisyys on kyllä kaunista toteaa täällä järjestystä rakastava ja ympärilleen epätoivoisesti haaliva kaimasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan niin samiksia ;) Käytännöllisyyttä ja järjestystä eli arjen sujuvuutta lähdimme toteutuksessa hakemaan.

      Poista
  11. Vau, onpa mahtava! Kyllä kelpaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ihan kiva saada projekti vihdoin ja viimein valmiiksi :)

      Poista
  12. Hieno ja varmasti toimiva! Ehkä mekin saamme tästä inspiksen ja saamme järkkäiltyä meidän vaatehuoneen uuteen kuosiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Hanna! Teillä näyttää niin ihanalta, odottelen kuvia myös vaatehuoneen puolelta!

      Poista
  13. Kiitos inspiroivasta blogista, löysin tieni tänne muutama päivä sitten kun meilläkin on alkamassa rakennusprojekti ja etsin aiheeseen liittyviä blogeja :) Hyvänkokoinen ja näköinen vaatehuone teillä! Minkä kokoinen tuo teidän vaatehuone on? Meille on piirretty juurikin tuollainen u-mallinen vaatehuone, mutta kokoa en osaa hahmottaa neliöistä, joten tuo teidän antaisi hyvin osviittaa.

    Ihanaa kevättä teille!

    Yt. Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Salla, vaatehuone on kuusi neliötä. Tervetuloa kylään toistekin ja tsemppiä raksaamiseen :)

      Poista
  14. Ihan mielettömän ihana ja toimivan näkönen! Saat olla kyllä ylpeä upeasta vaatehuoneesta :) ja mahtavan siistin näkönen järjestyski, ja ihanan tilava <3
    Tuolla varmaan tullee alkupäivät istuskeltua ja ihhailtua ku unelma totteutu :) tai mie ainaki istusin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Meän Satu <3 Tuntuu kieltämättä hieman oudolta, kun synkästä "luolasta" muotoutui toimiva vaatehuone.

      Poista
  15. Todella toimivalta näyttää, kyllä noilla elfoilla yms. saa ihmeitä aikaan todellakin! Eikä siinä tarvita edes mitään mielettömän suuria tiloja. Tuo tankotila on kyllä ihanaa, itsekin laitoin aika pitkät pätkät vaatetankoa kahteen "kerrokseen" omaan vaatehuoneeseeni ja hyvin toimii. Vaatteet ovat suunnilleen kerralla näkyvillä ja saatavilla. Me laitoimme vaatehuoneen ja kuraeteisen säilytysjärjestelmät sovellan tuotteilla, joista meillä oli hyvää kokemusta jo edellisen asunnon eteisratkaisuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elfat mukautuvat kivasti tilan mukaan ja ovat jälkeenpäinkin helposti muokattavissa. Tällaiselle tuuliviirille se on iso etu ;)

      Poista
  16. Vau! Näyttää hyvältä ja toimivalta.Kuinka suuri tuo vaatehuone on?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit