Äidille ja tyttärelle



Jaamme tyttären kanssa kaikenlaista. Neiti lainailee, välillä luvan kanssa ja välillä ilman, äidin käsilaukkuja, koruja, ja kyllä, jotain kosmetiikkaakin, kuten kynsilakkoja. Yhteiskäyttöön päätyi myös tämän tarinan tuote, Arganöljy.

Käväisin alkuviikosta Kaapelin Joulu tapahtumassa, jossa ystäväni ja Okabo Cosmeticsin perustaja Terhi oli myymässä arganöljypohjaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Sain häneltä mukaani kaksi pulloa Arganöljyä. Toinen naturelli tuoksuton, toisessa hienoinen greipin aromi. 100% arganöljy on puhdas luonnontuote eikä se sisällä kemikaaleja eikä säilöntäaineita. Öljy hellii ihoa monella tapaa, mutta erityisen tehokkaasti se suojaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.

Tyttärelläni, kuten itsellänikin on ajoittain todella kuiva iho. Todennäköisesti lämmityskausi kuivattaa huoneilmaa, ja tämän seurauksena tytön nassu ärtyi jo tällä viikolla punaisten, hilseilevien laikkujen kirjomaksi. Alkuun kokeilimme perusvoidetta, mutta vaikutus oli heikohko, ja tyttö valitti sen aiheuttavan ikävää kirvelyä.

Koska arganöljyä voi käyttää myös vauvoille, ajattelin tehdä ihmiskokeen, ja levittää tuoksutonta öljyä tyttären kasvoille. Muutaman päivän kuurin jälkeen tytär alkoi näyttää taas omalta itseltään, öljy ei kirvele, ja mikä myös positiivista, imeytyy ihoon nopeasti. Kun neiti tänään pakkasi matkatavaroita mummolaan, sujahti laukkuun myös kauniin vihreä arganöljypullo. Onneksi toinen jäi äidille.

Arganöljystä ja sen käyttötavoista voit lukea lisää täältä.

Terveisin, Mervi


*Arganöljyt saatu.

ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

  1. Öljyt ovat kyllä mainioita meille kuivaihoisille! Kannattaa kokeilla myös pesuun pesuöljyä, ellei ole vielä käytössä.
    Perusvoiteen kirvelevä tunne johtuu siitä että voide ei ole ollut tarpeeksi rasvaista, suurella rasvaprosentilla varustettu voide sopii paremmin atoopikolle/kuivaihoiselle :)

    -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne ja kiitos kun kommentoit! Öljyt ovat ihan parasta kuivalle iholle. Olen kuullut paljon hyvää myös pesuöljyistä, mutta en ole koskaan itse kokeillut. Pitääkin laittaa tuote nyt ostoslistalle. Kiitos myös tuosta voidevinkistä, tuli sekin tarpeeseen :)! Iloista joulunodotusta!

      Poista
  2. Ai, tuota öljyä täytyisikin käydä ostamassa, kuullostaa hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuote on tosi hyvä, eikä hintakaan ole paha. Tällä hetkellä kaikki tuotteet ovat nettikaupassa -20%. Mukavaa joulun aikaa!

      Poista
  3. Hei, mietin miten öljy sopii rasvaiselle ja sekaiholle? Onko riittosta? Itselläni sekaiho ja ihanalla teinilläni rasvainen�� Ihanaa joulua t. Martza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Martza, öljy vaikuttaa riittoisalta. Yhdellä pumppauksella tulee sopiva määrä tuotetta ja se riittää hyvin koko kasvoille. En osaa sanoa miten öljy sopii seka-/rasvoittuvalle iholle, mutta Terhi auttaa sinua varmasti mielellään. Laita vaan kyssäriä osoitteeseen: info@okabo.org
      Jouluiloa äidille ja tyttärelle :)!

      Poista
    2. täältä löytyikin vielä maininta rasvaisesta ihosta ja Arganöljystä: http://okabo.org/arganoljy/hyodyt/

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit