Beigempi on veikeempi

Tiedättekö sanonnan, jonka mukaan isäntä muuttuu koiransa näköiseksi?
Meillä oikeampi versio olisi, että sisustus muuttuu koiran näköiseksi. Vai muuttuuko Pepe kuitenkin sisustuksen mukaiseksi? Niin tai näin, vaihdoin olohuoneessa mattojen paikkoja ja nyt Pepe maastoutuu tilaan entistä paremmin.


Autotallista kuuluu sellainen kolina, että lienee parasta mennä katsomaan. Mies siellä valmistautuu talveen uudistamalla miesluolan sisustusta. Jännä nähdä mitä tuleman pitää.

Mukavaa viikonloppua, Mervi 

Kommentit

 1. Tykkään sohvasta tosi paljon, mikä se on?

  VastaaPoista
 2. Meillä kissa sulautuu sisustukseen kohta niin ettei erota on kissa vai matto kyseessä. Eläimillä on kummia vaikutuksia koteihin ;D

  VastaaPoista
 3. Mikä kangas teillä on sohvassa? Ja mikä väri? Miten on kestänyt koiran tassujen kynsiä eli onko lankoja noussut? Entäs koirankarvat, tarttuuko kankaaseen hyvin? Ilmeisesti on myös vesipesun kestävä? Meillä myös Band ja koira ja haluaisin tilata siihen uudet vaaleammat päälliset mutta mietityttää että miten kestää siistinä. Meillä kun koiran tassuissa ja turkissa kantautuu koko ajan jotain roskaa ja hiekkaa sisään vaikka kuinka harjataan ja pyyhitään tassuja ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on beigeen vivahtava Metro 04. Se on kestänyt hyvin koiran tassuja ja päivittäistä kulutusta. Päällinen on vesipestävä eli oikein passeli koira- ja lapsitalouteen. Pepestä ei lähde karvaa joten en osaa sanoa tarttuuko karva miten helposti kankaaseen.

   Poista
 4. Kylläpäs vain Pepe sopiikin sisustukseen... pitäis varmaan itsekin jo laittaa vaaleampunaiset tyynyt ja viltti kesäteloille ja valmistautua sisustuksenkin osalta syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, herrasta on kuoriutunut oikea sisustuskoira :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit