Hemmottelua syysiholle


Kaupallinen yhteistyö Suomen Blogimedia ja Mádara


Kun iholla on ikää yli neljäkymmentä vuotta, sitä alkaa suhtautumaan melko realistisesti kosmetiikkatuotteiden lupauksiin. Enää ei mene läpi mainosten räikeimmät korulauseet, hokkuspokkus temput tai lupaukset kasvojenkohotuksesta ilman kirurgin käsittelyä. Siihen kuitenkin uskon, että sillä on pitkässä juoksussa merkitystä, kuinka ihoaan hoitaa ja etenkin kosteuttaa. Hyvinvoivalle iholle on helpompi toteuttaa luonnollinen ja nopea ehostus. Myös silmäkulmien yhä syvenevät naururypyt harmittavat vähemmän hoidetulla iholla.

Minulla on kuiva iho ja syksyisin sekä talvisin se suorastaan janoaa kosteutta ja huolenpitoa. Tutustuin Mádara -luonnonkosmetiikkasarjaan muutama vuosi sitten ja siitä lähtien kylpyhuoneen kaapista on löytynyt sekalainen valikoima sarjan tuotteita. Sarjan Superseed kuivaöljyt kuuluvat kaapin vakiovarusteisiin ympäri vuoden.

Mielestäni ihonhoidon tulee olla helppoa ja vaivatonta. Tutut rutiinit, tuotteiden koostumukset ja tuoksut joko valmistavat ja rauhoittavat yöunille tai herättävät uuteen aamuun.

Sain Mádaralta testiin joitakin tuotteita ja näin syksyiset ihonhoitorutiinit sujuivat:

Puhdistus. Tämä on kaikista tärkein juttu. Puhdistan kasvot iltaisin Mádaran täyteläisellä puhdistusmaidolla. Tuote on miellyttävän tuoksuinen, hellävarainen ja poistaa tehokkaasti myös meikin. Viimeistelen puhdistuksen pehmentävällä kasvovedellä, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoani ja jättää sen raikkaan tuntuiseksi. Aamuisin herättelen ihon uuteen päivään yhdellä tuotteelle, Mádaran misellivedellä. Kostutan vanulapun misellivedellä ja taputtelen sillä kasvot kauttaaltaan, myös huulten ja silmien ympärysihon. Puhdistus sujuu vikkelästi ja puhdistuksen jälkeen iho on heränneen oloinen.

Syväpuhdistus. Ihon syväpuhdistukseen käytän noin kerran kuussa Mádaran Detox mutanaamiota. Tuote on varsin toimiva, mutta kuivaihoisena käyttö kerran kuussa tuntuu sopivalta käyttöväliltä. Tuote syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti ja supistaa ihohuokosia.

Tehokosteutusta syksyyn. Mikäli ihoni on erityisen kuiva ja janoinen levitän päivävoiteeksi todellisen tehokosteuttajan, SOS Hydra Recharge cream kosteusvoiteen. Tuote levittyy iholle pehmeästi ja imeytyy nopeasti. Tämä tuote tulee varmasti jatkossa kuulumaan kosmetiikkalaukun vakiovalikoimaan.

Päivittäiseen suojaukseen: Pihlaja Daily Defence voide on hyvä, täyteläinen perusvoide, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa vaativissa pohjoisen olosuhteissa.

Hemmotteluun / Yöksi: Ylellinen, kahdeksan öljyn Soothing Hydration kasvoöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa yöllä. Öljyä voi sekoittaa voiteeseen, mutta minä olen käyttänyt tätä sellaisenaan yövoiteen sijaan. Tuote imeytyy nopeasti ja iho tuntuu välittömästi hyvältä. Tämä tuote sopii mielestäni hyvin myös kesäisin auringonoton jälkeen käytettäväksi.

Ihon heleytykseen. Käytän 1-2 kertaa kuussa Mádaran kirkastavaa AHA kuorintanaamiota. Kuorinnan jälkeen iho on selkeästi heleämpi ja tuntuu sileältä. AHA kuorinta parantaa myös hoitotuotteiden imeytymistä.

Mikäli asut pääkaupunkiseudulla ja haluat kuulla Mádaran tuotteista lisää, kannattaa tällä viikolla piipahtaa Helsingin Stockmannin kosmetiikkaosastolla. Mádaran asiantuntija on paikalla ma-pe klo 15-19 ja lauantaina klo 12-17 opastamassa oikeiden ihonhoitotuotteiden valinnassa.


Kauniita syyspäiviä!

MerviKommentit

Suositut tekstit