Otsatukka

Olen sitä mieltä, että jos elämä on rikastunut esimerkiksi lapsilla ja lemmikeillä, tottakai niiden kustannuksella saa pitää hauskaa. Suorastaan pitää. Alla olevaa kuvaparia ei tohdi julkaista koiramerkin virallisilla foorumeilla, koska onhan tämä niin vastoin rotumäärityksiä. Vasemmalla eläin on niin sanotusti virallisessa muotissa, tukka silmillä tihrustaen. Oikean puoleisessa kuvassa esiintyy hän nopean kotiparturoinnin jälkeen. Ihan vähän vain otsalta saksittiin. Helpommin saa nyt pallonkin kiinni, kun näkee pikkuisen paremmin.

Pepe

Viikonloppuna oli muuten kansainvälinen koiran -päivä. Juhlittiin sitä ottamalla vähän ulkofileen rasvaista reunaa, jota jäi yli ihmisten ruoasta. Hyvin maistui, mutta masu ei tykännyt. Tuli sitten vahinko veikan matolle. Että sellainen koiran päivä.

T:P

Kommentit

 1. Mä arvasin! Sen, että oli Petrin kirjoittama!

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Eksyin teidän blogiin, kun etsiskelin kuvia perroista. Nyt tulee sitten seurattua tiiviisti teidän puuhasteluja ja Pepen puuhia. Taitaa olla Tulimaan perroja? Meille muutti oma Tulimaan perro keväällä ja aivan on vienyt koko perheen sydämen! <3 Niin ja minäkin saksin surutta silmät esille meidän otukselta, eihän se nää muuten meitäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne. Pepe vilahtelee ajoittain täällä blogissa, fb:ssä ja instassa. Pepe on 2 vuotias Tulimaan Perro.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit